Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Steun Cinekid

Steun Zakelijk

Samen inspireren we de generatie van de toekomst!

Cinekid brengt al 37 jaar alle kinderen in Nederland in aanraking met het rijkste aanbod van film en mediaproducties. Van speelfilms, documentaires en series tot VR installaties, apps en games. Kwalitatief hoogwaardige film en media zijn cruciaal voor kinderen om zich te ontwikkelen tot wereldburgers. Door over grenzen te denken, nieuwe perspectieven te ontdekken, kunnen ze actief bijdragen aan een duurzame en eerlijke toekomst voor de wereld. 
 
De missie en waarden van Cinekid sluiten goed aan bij bedrijven die geloven in de kracht van cultuur, om kinderen met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden, hen te stimuleren om hun verbeelding te gebruiken en hen de mogelijkheid te geven om hun talenten te ontdekken. Bedrijven die innovatie inzetten voor de generatie van de toekomst en zich vanuit hun beleid hard maken voor kansengelijkheid en digitale inclusie. Samen met deze bedrijven zet Cinekid zich in om zoveel mogelijk kinderen toegang te geven tot betekenisvolle film en media-ervaringen. 
 
Bedrijven kunnen zich op verschillende manieren aan ons verbinden en voor al onze partners maken wij een partnerschap op maat, afhankelijk van de wensen en doelstellingen van jouw organisatie. 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Lisa Schmidt, Lisa@cinekid.nl, ook te bereiken via 020-5317890.