Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Games om thuis te spelen

Tijdens Cinekid Festival ontdek je waanzinnige spellen in de Game Zone in onze gigantische digitale speeltuin: het MediaLab. Een aantal van deze games kun je nu ook thuis spelen. Lees maar gauw verder.

We hebben een paar van de leukste games uit Cinekids Game Zone geselecteerd die je thuis kunt spelen. Shop totdat je erbij neervalt in Eat the Rich, speel een vreselijke gans in Goose Game of ga in Sticky Cats op zoek naar dat lekkere visje. De games zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Veel speelplezier!

Weetjes

  • The Gardens Between heeft heel veel prijzen gewonnen over de hele wereld.
  • Goose Game is ruim 100.000 keer verkocht in de eerste twee weken, en de gans werd een populaire internetmeme.
  • In Eat the Rich kun je zelfs winkelen bij Jeff Bezos, de baas van Amazon en de rijkste man ter wereld.
  • Sticky Cats kun je met wel 4 personen tegelijk spelen! 

Eat The Rich

Eat The Rich is een grappige Black Friday simulator-game, waarbij je shoppers bestuurt om boodschappen, apparaten en ander spul van winkelschappen te graaien. 
In deze game ben je een van de vele blote gekke mannetjes die een supermarkt binnen wandelen. Je moet proberen zo veel mogelijk spulletjes te pakken.. al is dat wel lastig want de mannetjes zijn noga wiebelig. 

Download de game hier

Goose Game

Deze irritante gans werd vorig jaar ineens wereldberoemd! In dit spel ben je een irritante gans. Je hebt eigenlijk maar één missie en dat is: zo veel mogelijk mensen dwars zitten. Een bende maken, dingen omgooien, jatten of kapot maken. Tot iedereen helemaal gek van je wordt! Dit spel ging al heel snel viral en er is zelfs een meme van gemaakt! Een klein spel dat ineens een meme wordt, dat is eigenlijk nog nooit eerder gebeurd. 

Bekijk de trailer en download de game hier

Sticky Cats

In Sticky Cats ben je een kleverige kat en probeer je een vis uit een vissenkom te pakken. Ga het huis in, steel de vis en laat een complete chaos achter. Maar pas op, want er zijn meer kapers op de kust, net zo kleverig als jij. In Sticky Cats kun je namelijk samen aan de slag, het is een multi-player game. Op het festival was het een grote favoriet in het MediaLab!

Bekijk de trailer en download de game hier

The Gardens Between

Stap in dit avonturenpuzzelspel waarin je de tijd kunt manipuleren om twee beste vrienden te begeleiden door een wereld van mysterieuze tuineilanden. Terwijl de tijd stroomt, verschijnen old school-apparaten zoals een cassetterecorder. Los puzzels op om de top van elk eiland te bereiken, ontdek aanwijzingen, herleef herinneringen en verlicht delen van een bitterzoet verhaal. 

Bekijk de trailer en download de game hier

;