Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Voor partners

Mijn filmtheater wil meedoen aan Cinekid

Het Cinekid Festival vindt elk jaar tijdens de herfstvakantie plaats. Naast de hoofdlocatie in Amsterdam zal het festival in 2021 voor het eerst door het hele land georganiseerd worden. Circa 40 filmhuizen doen zo, ieder op hun eigen manier, mee aan het festival.

Om onderdeel uit te maken van het landelijke Cinekid Festival kunnen filmtheaters kiezen uit twee festivalpakketten. Beide pakketten bevatten een speciaal filmprogramma met nog niet eerder in Nederland vertoonde films, lesmaterialen en verschillende marketingmogelijkheden.

Daarnaast bevat het CINEKID FESTIVAL PAKKET - BASIS een Cinekid DIY Kit met mediaworkshops die je zelf kunt verzorgen en bieden we daarnaast ook onderdelen uit ons workshop- en installatieaanbod als optie aan. Wil je echt groots uitpakken met jouw theater, dan biedt het CINEKID FESTIVAL PAKKET - GROOT een uitgebreider filmaanbod, uitgebreide MediaLab opties met workshops en installaties en fysieke festivalaankleding. 

Neem voor meer informatie over de inhoud van de festivalpakketten of over deelname aan Cinekid Festival contact op via info@cinekid.nl of 020 – 531 78 90.

Landelijk scholenprogramma
Naast deelname aan Cinekid Festival in de herfstvakantie, kunnen filmhuizen ook kiezen voor deelname aan het landelijke scholenprogramma van Cinekid. Zo kun je in de maand oktober voorstellingen organiseren voor scholen in jouw buurt met een speciaal geselecteerd filmprogramma. Voor locaties die onderdeel zijn van het Cinekid Festival is dit inbegrepen in het pakket.

Neem voor meer informatie contact op met Cinekid via 020 - 235 74 40 of educatie@cinekid.nl.

Cinekid zorgde voor levendigheid, dynamiek en lachende vrolijke gezichten.

Filmhuis De Keizer, Deventer