Samenwerking tussen Cinekid en Kinderpostzegels

Dit jaar bestaat Kinderpostzegels 100 jaar en dat wordt groots gevierd: onder andere tijdens Cinekid Festival 2024!

Samenwerking tussen Cinekid en Kinderpostzegels

Cinekid en Kinderpostzegels hebben een gemeenschappelijk doel: kinderen kennis laten maken met maatschappelijke onderwerpen. Of dit nu is via de kracht van film of via de goede doelen die Kinderpostzegels steunt.

Op de hoofdlocatie van Cinekid Festival bij Pathé Amsterdam Noord vind je twee speciale programma’s. Onder de thema's superkracht (Kinderpostzegels) en eigenwijs (Cinekid) wordt een workshop in het MediaLab georganiseerd en is er een voorstelling van Kinderen voor Kinderen die een lied hebben gemaakt ter ere van het 100-jarig jubileum van Kinderpostzegels.

Superkrachtkaartworkshop in het MediaLab

Superkrachtkaartworkshop in het MediaLab

Stel je voor: je oma, moeder of beste vriend(in) kan wel een opkikkertje gebruiken en krijgt een kaart van jou in de bus. En als ze 'm scannen met hun telefoon zien ze een video van jou, springend op een trampoline en superkrachten delend! In deze workshop leer je hoe je met augmented reality deze krachtkaart maakt.

Première van Kinderen voor Kinderen: In Actie

Première van Kinderen voor Kinderen: In Actie

Tijdens deze bijzondere première kijk je samen met het koor van Kinderen voor Kinderen NXT naar de nieuwste aflevering van Kinderen voor Kinderen: in actie. In deze serie reist het koor van Kinderen voor Kinderen samen met presentator Raïsha Zeegelaar door het hele land. Iedere week helpen ze kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Na afloop zing en dans je mee met hun nieuwe nummer Superkracht!