Festival Pakket voor theaters

Breng Cinekid Festival naar jouw theater en word één van de festivallocaties.

Festival Pakket voor theaters

Wat is het Cinekid Festival Pakket?

Met het Cinekid Festival Pakket tover je jouw theater om tot een festivallocatie vol avontuur en creativiteit. Een all-in-one pakket om jonge filmfans te betoveren met de beste Cinekidfilms en nog heel veel meer. Let op! Het pakket is alleen beschikbaar tijdens de herfstvakantie.

Wat hoort er allemaal bij?

Het pakket bestaat uit vier Cinekidfilms én eentje voor schoolvoorstellingen, een DIY Kit en een marketingpakket. De festivalbeleving maak je compleet door een workshop of installatie uit de MediaLab catalogus bij te boeken.

Vier Cinekidfilms mét introductiefilm
Deze films in je pakket zijn geselecteerd voor uiteenlopende leeftijdsgroepen. Alle vier voorzien van een introductiefilm die de jonge kijkers meeneemt achter de schermen.

Eén film voor scholen
Kies zelf een film uit het scholenprogramma van dit jaar, inclusief lesmateriaal en gesprekshandleiding. Meer films vertonen voor scholen? Dan kan je aanvullend films bijboeken. Het hele filmprogramma voor scholen vind je hier.

DIY Kit
Dit is een doos met materialen voor interactieve knutselworkshops. Hiermee ontdekken kinderen oude én nieuwe mediatechnieken en kunnen ze ermee experimenteren.

Marketingpakket
Posters, vlaggetjes, merchandise, social media content en nog véél meer om jouw theater zowel offline als online in de Cinekidsfeer te krijgen.

MediaLab
Met een workshop of installatie uit het MediaLab maak je de ervaring compleet. Alle opties die je kan bijboeken staan in de Cinekid MediaLab catalogus: van games tot interactieve installaties en workshops.

De kosten

Praktische informatie

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar theaters@cinekid.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

De website van Cinekid maakt gebruik van cookies.

Lees hier meer of pas je cookievoorkeuren aan.