Call for Entries

Past jouw kinderfilm, -serie of mediaproductie perfect op Cinekid Festival of Cinekid for Professionals? Dan horen we graag van je! Hieronder zie je waarvoor en wanneer je jouw project kan indienen, en wat de criteria zijn.

Call for Entries

Projecten

Films en series
Open tot 1 juni 2024

Je hebt een film of serie voor kinderen gemaakt over een maatschappelijke kwestie of die kinderen aanmoedigt om creatief te denken. Dien je film dan in voor het festival! Je dingt automatisch mee naar alle awards waarvoor je project in aanmerking komt.

Lees hier alle selectiecriteria en regels voor Best Children's Film Competition 2024, Beste Nederlandse Kinderfilm Competitie 2024, Beste Nederlandse Korte Film Competitie 2024 en Best International Short Film Competition 2024


MediaLab: Cinekid x Amarte
Open tot 31 maart 2024

Ben je (media)kunstenaar en heb jij een fantastisch idee voor een nieuw interactief werk voor het MediaLab? Dien je plan dan in voor Cinekid x Amarte. Je kan zo € 12.000 winnen voor de ontwikkeling van je werk onder begeleiding van Cinekid. 

Lees hier alle selectiecriteria en regels.


Game Award
Open tot 28 juni 2024

Heb je een game ontwikkeld waar kinderen mee kunnen spelen én die ze aan het denken zet? Dien hem dan in voor de Cinekid Game Award! Misschien word jij wel geselecteerd om je game te presenteren op Cinekid Festival. 

Lees hier alle selectiecriteria en regels.


Junior Co-production Market
Open tot 7 juli 2024

Presenteer als maker je project tijdens de Junior Co-production Market aan meer dan 400 internationale professionals. Versterk zo jouw positie en vergroot de kans om je project te realiseren. Pitch je project en maak kans op een van de Cinekid Awards waarmee je jouw project een extra boost kan geven. Als distributeur, omroep of producent ontdek je hier de nieuwste kinderfilms en series in ontwikkeling en postproductie.

Lees hier alle selectiecriteria en regels.


Talentontwikkelingsprogramma’s

Cinekid Script LAB
Open tot 26 mei 2024

Je bent scenarioschrijver en werkt aan een kinderfilmscript. Wil je dat je volgende draft weer een stuk beter is? Meld je dan aan voor Cinekid Script LAB. Jouw project mag een serie of film zijn, live-action, animatie of documentaire. 

Lees hier alle selectiecriteria en regels.


Cinekid Directors LAB
Opent 1 november 2024

Ben je een regisseur van een kinderfilm of -serie in een vergevorderd stadium, en wil je graag jouw vaardigheden aanscherpen met de draaiperiode in het vooruitzicht? Meld je dan aan voor Cinekid Directors LAB! Jouw project mag voor een serie, film, live-action, animatie of documentaire zijn.

Lees hier alle selectiecriteria en regels.


De website van Cinekid maakt gebruik van cookies.

Lees hier meer of pas je cookievoorkeuren aan.