Vrijwilligers gezocht van 20 oktober – 1 november

Cinekid is op zoek naar helden om mee te helpen tijdens het grootste film- en mediafestival voor kinderen ter wereld. Iets voor jou? Help een handje mee!

Vrijwilligers gezocht van 20 oktober – 1 november

Cinekid Festival bestaat al sinds 1986 en heeft jaarlijks meer dan 65.000 bezoekers. Dat was nooit gelukt zonder vrijwilligers! Samen zetten we een fantastische beleving neer voor jonge bezoekers van 3 tot 14 jaar.

Wil jij helpen op het grootste film- en mediafestival voor kinderen ter wereld en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Dan is dit jouw kans! Je achtergrond en leeftijd zijn niet belangrijk, je inzet en enthousiasme des te meer.

Het hoogtepunt van Cinekid Festival is tijdens de herfstvakantie bij Pathé Amsterdam Noord. Ben jij op deze locatie minimaal 2 dagen beschikbaar in de periode 20 oktober tot 1 november 2024? Meld je dan uiterlijk 30 september 2024 aan als vrijwilliger!

Dit krijg je ervoor

  • Als vrijwilliger krijg je veel mee van het festival: de geweldige sfeer, de fantastische films en de leukste activiteiten.
  • Ook mag je je Cinekid T-shirt mee naar huis nemen.
  • Vier je een spetterend eindfeest met iedereen die meehielp aan het festival.
  • Daarnaast krijg je als bedankje een vrijkaartje voor een film naar keuze tijdens het festival.
  • Na afloop krijg je het Cinekid-certificaat. Een ondersteuning voor een toekomstige (bij)baan of handig voor als je nog eens vrijwilligerswerk wilt doen.

Vragen?

Stuur een mail naar vrijwilligers@cinekid.nl

De website van Cinekid maakt gebruik van cookies.

Lees hier meer of pas je cookievoorkeuren aan.