Maak je eigen Cinekidposter en maak kans op twee vrijkaarten!

Wil jij helpen bij het maken van de poster voor Cinekid Festival 2024? Teken, kleur of maak op een andere eigenwijze manier jouw eigen ontwerp en maak kans op twee festivaltickets!

Maak je eigen Cinekidposter en maak kans op twee vrijkaarten!
Hoe doe je mee?

Hoe doe je mee?

  • Maak op een wit A4’tje jouw ontwerp
  • Zet het mooiste deel van je tekening in het midden van het vel, want aan de boven- en onderkant komen de tekst en het logo
  • Maak een goede foto met voldoende licht van jouw poster
  • Deel de foto uiterlijk 27 september via Instagram met #cinekidfestival2024 of mail je foto naar marketing@cinekid.nl

De makers van de drie mooiste inzendingen winnen twee kaartjes voor Cinekid Festival in Amsterdam en hun posters worden op woensdag 23 oktober op een groot scherm getoond in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. De winnaars krijgen op 30 september bericht.

Over Cinekid Festival

Cinekid Festival is het grootste film- en mediafestival voor kinderen ter wereld op hoofdlocatie Amsterdam en 40 locaties door heel Nederland. Tijdens dit festival in de herfstvakantie ervaren kinderen tussen de 3 en 14 jaar op een unieke manier de meest bijzondere (internationale) films & series én media en ontmoeten ze makers. Cinekid Festival 2024 vindt plaats van 19 oktober tot en met 3 november. Benieuwd waar Cinekid Festival bij jou in de buurt is?

De website van Cinekid maakt gebruik van cookies.

Lees hier meer of pas je cookievoorkeuren aan.