Cinekid tv-gids

Welke kinderfilms zijn deze maand op tv te zien? Met de Cinekid tv-gids ben je altijd op de hoogte van het beste filmaanbod op tv.

Cinekid tv-gids

Oktober

  • Minoes – Leeftijd: 8+
    Zondag 29 september om 09.00 op NPO3/Zappbios

    Minoes komt op een dag aanlopen bij de verlegen halfbakken journalist Tibbe. Ze klimt via het dakraam naar binnen en eet uit zijn vuilnisbak. Minoes was ooit een poes, maar nu is ze een mens.
  • Liefjes – Leeftijd: alle
    Zondag 29 september om 15.30 op NPO3/Zappbios

    Jae, Malak en Celia gaan ieder met hun eigen gezin op kampeervakantie naar Frankrijk, maar het internet is belabberd en het is bloedheet. Allerdrie dromen ze over de liefde: Malak wil de liefde ontdekken, Celia droomt over haar geheime vriendje en Jae droomt van liefde in de digitale wereld. Wat heeft deze vakantie voor ze in petto?
  • Kauwboy – Leeftijd: 9+
    Zondag 6 oktober om 09.00 op NPO3/Zappbios

    Jojo neemt een kauw mee naar huis. Hij houdt ’m voor zijn vader verborgen, want die wil geen dieren in huis. Jojo is bang voor zijn agressieve buien en komt klem te zitten tussen de zorg voor de kauw en de loyaliteit jegens zijn vader.
  • Madelief: Krassen in het tafelblad – Leeftijd: 10+
    Woensdag 16 oktober om 15:30 op NPO3/Zappbios

    De tienjarige Madelief hoort dat haar oma dood is. Ze is er niet zo van onder de indruk, ze kende het hele mens niet. Met tegenzin gaat ze met haar ouders mee naar het huis van haar opa, een knorrige man, die ze het liefst ontvlucht. Dan vindt ze in een schuurtje oude spullen, waaronder een tafel met allemaal krassen erop.
  • Shaun het Schaap – Leeftijd: alle
    Zaterdag 19 oktober om 15:30 op NPO3/Zappbios

    Het kattenkwaad van Shaun het schaap zorgt ervoor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. Shaun en Bitzer moeten samen met de kudde de grote stad trotseren om de boer te redden.
  • De Griezelbus - Leeftijd: 9+
    Zondag 27 oktober om 09:00 op NPO3/Zappbios

    De elfjarige Onnoval wil wraak nemen op Gino die hem altijd pest. Hij schrijft een verhaal over een schoolreisje dat een nachtmerrie wordt. De duivelse Ferluci krijgt het verhaal te pakken en laat het verhaal werkelijkheid worden.
  • Lepel - Leeftijd: alle
    Donderdag 31 oktober om 14:00 op NPO3/Zappbios

    Avontuurlijke familiefilm over het negenjarige jongetje Lepel dat ontsnapt aan zijn gemene oma. Hij verstopt zich in een warenhuis en gaat op zoek naar nieuwe ouders
De website van Cinekid maakt gebruik van cookies.

Lees hier meer of pas je cookievoorkeuren aan.