Cinekid tv-gids

Welke kinderfilms zijn deze maand op tv te zien? Met de Cinekid tv-gids ben je altijd op de hoogte van het beste filmaanbod op tv.

Cinekid tv-gids
Juli
 • Het irritante eiland - Leeftijd: 9+
  Zondag 14 juli om 09.00 op NPO3/Zappbios

  Ergens in de vijftiende eeuw mislukken de oogsten op een klein eiland. De dorpelingen denken dat een heks de oorzaak is van alle ellende, en vermoorden haar. Voor ze sterft spreekt ze een vloek uit: voortaan zullen alle inwoners van het eiland extreem irritant zijn. En dat zijn ze daar nu nog steeds, met uitzondering van de jonge Hunter.
 • Bannebroek's got talent - Leeftijd: alle leeftijden
  Zondag 21 juli om 09.00 op NPO3/Zappbios

  In het Limburgse dorpje Bannebroek wordt een talentenshow gehouden. De vrienden Max en Willy willen wel meedoen, met een goochelact. Maar Max heeft last van plankenkoorts en vraagt zich eigenlijk af of Willy wel zo’n goede partner is. En dan is er ook nog een meisje waarop Max verliefd is. En gaat het er in de jury niet geheel eerlijk aan toe.
 • Tomboy - Leeftijd: alle leeftijden
  Woensdag 24 juli om 15.30 op NPO3/Zappbios

  Vlak nadat ze met haar ouders en zusje is verhuisd, besluit een tienjarig meisje te doen alsof ze een jongetje is. Ze kan het een tijdje volhouden: ze is nieuw in de buurt, het is zomervakantie, dus de kans dat ze door de mand valt is niet zo groot.
 • Kris Kras - Leeftijd: alle leeftijden
  Zaterdag 27 juli om 10.35 op NPO3/Zappbios

  Na de scheiding van hun ouders gaan Jurre en Kiki van acht met hun moeder naar Ibiza. De tweeling was liever thuis gebleven, bij opa. Wanneer ze horen dat opa naar een verpleeghuis wordt gestuurd, besluiten ze op eigen houtje naar Nederland te gaan om hem te helpen.
 • Mijn opa de bankrover - Leeftijd: 6+
  Woensdag 31 juli om 15.30 op NPO3|Zappbios

  Tienermeisje Grace wil op zoek naar haar roots in Suriname. Ondertussen dreigt opa Gerrit, een voormalige circuscowboy, te verpieteren na de dood van oma. Een gezamenlijk reisje naar Suriname lijkt het uitgelezen uitstapje voor de twee emotionele hinkepoten.
Augustus
 • De jongen in de jurk – Leeftijd: alle leeftijden
  Woensdag 7 augustus om 15.30 op NPO3/Zappbios

  Dennis is een gewone jongen, maar hij voelt zich anders dan zijn leeftijdsgenootjes. Dan raakt hij geïntrigeerd door een modeblad. Zou het kunnen dat het oké is als jongens ook van mode houden?
 • Stoere Frans – Leeftijd: alle leeftijden
  Zaterdag 10 augustus om 10.30 op NPO3/Zappbios

  Frans is de kleinste van de klas en heeft wat kleine problemen. Om deze problemen op te lossen besluit hij het roer om te gooien en zich voortaan aan de 'echte kerel-regels' te houden.
 • Kappen – Leeftijd: 9+
  Zondag 11 augustus om 15.30 op NPO3/Zappbios

  Sander, Chris en Maarten zijn samen opgegroeid. Hun vriendschap komt onder druk te staan als Chris en Maarten door een nieuwe jongen, Emiel, worden overgehaald om slechte dingen te doen.
 • Eend goed, al goed – Leeftijd: 6+
  Woensdag 14 augustus om 15.30 op NPO3/Zappbios

  Niemand mag weten dat de elfjarige Linh voor haar zusje, het huishouden en het afhaalrestaurant zorgt. Zeker de Jeugdzorg niet! Maar buurvrouw Pauline ontdekt het geheim. Zal ze het doorvertellen?
 • Stoere Frans en de gestolen juwelen – Leeftijd: alle leeftijden
  Zaterdag 17 augustus om 10.35 op NPO3/Zappbios


  De sympathieke ‘stoere’ Frans verzint een smoes om zijn ruziënde beste vrienden te verzoenen. Zo raken ze samen verzeild in een spannend maar vooral hilarisch onderzoek naar een vermeende juwelendief.
 • Zomerhelden – Leeftijd: alle leeftijden
  Zaterdag 17 augustus om 15.30 op NPO3/Zappbios


  Jonas wil graag de zomer doorbrengen in Slowakije bij zijn opa Bernard, maar zijn moeder wil er niets van weten. Met een plannetje weet hij toch weg te komen, maar eenmaal bij opa blijkt alles anders.
 • Frambozen met mosterd – Leeftijd: alle leeftijden
  Woensdag 21 augustus om 15.30 op NPO3/Zappbios

  De 13-jarige Merel vindt het leven moelijk. Ze is verliefd op de verkeerde jongen en haar vader is op zoek naar een nieuwe vriendin. Merel heeft ook iets speciaals: ze kan vliegen als ze verliefd is.
 • Kung Fu Leeuw – Leeftijd: 6+
  Zondag 25 augustus om 09.00 op NPO3/Zappbios

  De veertienjarige Rotterdammer Jimmy is heel goed in kungfu en gaat er daarom automatisch vanuit dat hij bij de Chinese leeuwendans in de kop van het leeuwenpak komt te zitten. Maar zijn sifu (=leraar) denkt daar heel anders over en plaatst Jimmy in het achterlijf.
 • Jonja
  Zondag 25 augustus om 15.30 op NPO3/Zappbios

  Door een leugen beleeft Jonja de zomer van haar leven, tot de waarheid naar boven komt.
De website van Cinekid maakt gebruik van cookies.

Lees hier meer of pas je cookievoorkeuren aan.