Bepaal welke film de CJP Jeugdjury Award 2024 wint!

Je kunt je nu opgeven om zelf te jureren in de Cinekid Jeugdjury! In de herfstvakantie ga jij films bekijken op Cinekid Festival en met jouw medejuryleden de CJP Jeugdjury Award uitreiken. Je kunt je inschrijven tot maandag 2 september.

Bepaal welke film de CJP Jeugdjury Award 2024 wint!

De Oscars, de Golden Globes of de Gouden Palm: de belangrijkste filmprijzen ter wereld worden gekozen door een belangrijke jury. Nu krijg jij de kans om zelf in de Cinekid Jeugdjury te zitten! Heb je altijd al willen weten hoe een filmprijs kiezen in zijn werk gaat en zou je zelf graag willen jureren? Mooi, want we zoeken filmfanaten tussen de 12 en 14 jaar uit Amsterdam (e.o.) voor Cinekid's Jeugdjury die de CJP Jeugdjury Award gaan kiezen!

Iedere herfstvakantie staat in het teken van het Cinekid Festival, het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld! Dit jaar vindt het Cinekid Festival weer plaats in Pathé Amsterdam Noord. Hier worden onder andere de nieuwste jeugdfilms van over de hele wereld getoond. Na een spoedcursus jureren, ga jij met je groepje juryleden tijdens de festivalweek als echte VIP heel veel films kijken én de cast en crew van deze films het hemd van het lijf vragen. Nadat jullie de winnaar van CJP Jeugdjury Award hebben geselecteerd, reiken jullie zelf deze prijs uit aan de winnaar.

CJP Jeugdjury Award

Dit jaar slaat Cinekid de handen ineen met CJP, die de Jeugdjury Award sponsort. Samen zorgen Cinekid en CJP ervoor dat kinderen vanaf jongs af aan tot jongvolwassen een nieuwsgierige en open blik op de wereld houden. CJP maakt al 60 jaar kunst en cultuur voor alle jongeren in Nederland toegankelijk en stelt hen in staat om hun culturele smaak en horizon te verbreden. Voor Cinekid zijn kwalitatief hoogwaardige media en film essentieel voor kinderen om in verbinding met zichzelf en anderen te staan. Met de CJP Jeugdjury Award geven CJP en Cinekid jongeren een stem!

Praktisch

  • Geef je op vóór maandag 2 september.
  • Zorg dat je beschikbaar bent van 26 t/m 29 oktober om de films te zien. De definitieve data kunnen nog wijzigen.
  • Vragen? Je kunt ons altijd bereiken op jeugdjury@cinekid.nl
De website van Cinekid maakt gebruik van cookies.

Lees hier meer of pas je cookievoorkeuren aan.