Nieuws

Engelssprekende kinderen gezocht

Grijp je kans en word regisseur voor één dag voor ons Test & Pitch-project.

Tijdens het Cinekid Festival in de herfsvakantie vindt ook altijd Cinekid for Professionals plaats. Dat is een evenement voor volwassenen die werken in de jeugdmedia. Ieder jaar verschijnen er weer nieuwe tv-series en films voor kinderen. Maar om te weten of kinderen deze producties ook interessant vinden, bieden wij de makers de unieke kans om hun project te pitchen aan een groep Engelssprekende kinderen. 

Aan de hand van videobeelden en plaatjes wordt om hun mening gevraagd. De kinderen krijgen dus de mogelijkheid om regisseur te zijn voor een dag. Ze kunnen zelfs grote invloed hebben op het uiteindelijke resultaat van de film of serie!

We zijn op zoek naar Engelssprekende deelnemers voor drie focusgroepen in de volgende leeftijdscategorieën:
Focusgroep 1: 4 - 6 jaar
Focusgroep 2: 6 - 10 jaar
Focus groep 3: 10 - 12 jaar

Wanneer
Test & Pitch with Kids vindt plaats op woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2019 in Amsterdam. Elke focusgroep neemt deel aan een sessie van 1 – 1,5 uur waar meerdere projecten worden besproken (max. 3 projecten).

Wat bieden wij?
De deelnemende kinderen krijgen de kans om regisseur voor een dag te zijn! Daarnaast ontvangt de deelnemer en één van hun ouders/begeleiders een gratis ticket voor een film of teleivisevoorstelling én toegang tot het Medialab tijdens het Cinekid Festival van 19-25 oktober op de Westergas in Amsterdam.

Aanmelden
Als jouw kind interesse heeft om deel te nemen, of als je nog verdere vragen hebt, neem dan gerust contact op met Nasztazia Potapenko, producent Test & Pitch met kinderen: professionals@cinekid.nl

;