Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Cinekid zoekt jonge regisseurs voor één dag!

Cinekid zoekt Engels-sprekende kinderen van 4 tot 14 jaar oud voor het Ask your Audience-project van Cinekid for Professionals. We zoeken kinderen die makers van de nieuwste kindercontent willen helpen door hen te adviseren, uit te leggen en vertellen wat kinderen zouden willen zien.

Tijdens Cinekid for Professionals bieden we internationale professionals de kans om hun kinderfilm of -serie in ontwikkeling te presenteren aan hun doelgroep. De vertegenwoordigers zullen hun project presenteren en de kinderen om hun mening vragen. Dit is een unieke kans voor makers om te zien hoe hun publiek op hun project reageert en erachter te komen wat goed werkt bij de doelgroep. Ook is het een hele speciale kans voor kinderen om inspraak te hebben op deze toekomstige films en series! 

Naar wie zijn we op zoek? 
We zijn op zoek naar Engels-sprekende deelnemers in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Op basis van de doelgroep van de projecten delen we de kinderen op in kleinere groepen.

Wanneer?
Ask your Audience vindt plaats tijdens Cinekid for Professionals op woensdag 25 en donderdag 26 oktober in Pathé Amsterdam Noord. De sessie zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.

Hoe werkt het?
Geselecteerde professionals presenteren hun film of series in ontwikkeling aan kleine groepen van kinderen. Daarna zullen zij samen in gesprek gaan en zullen de professionals vragen stellen over het verhaal, de thema's en allerlei andere dingen gerelateerd aan het project. Een moderator zal tijdens de sessies aanwezig zijn om een waardevol gesprek te creëren en begeleiden. 

Wat bieden wij?
De deelnemende kinderen krijgen de kans om regisseur voor een dag te zijn! Daarnaast ontvangen ze een gratis ticket voor een voorstelling tijdens Cinekid Festival en gratis toegang tot het MediaLab.

Aanmelden
Meer weten of aanmelden kan via professionals@cinekid.nl met als onderwerp 'Ask your Audience 2023'. Stuur ons de naam en leeftijd van de kind(eren), een korte motivatie voor deelname en beschikbaarheid op 25 en/of 26 oktober. Meld je aan vóór 30 september 00:00 uur.

 

 

;