Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Meld je aan voor de Junior Crew!

Ben je tussen de 7 en 12 jaar en kijk je graag films en series of ben je nieuwsgierig naar de nieuwste games en apps? Kom dan bij de Junior Crew!

Als Cinekid Junior Crew lid ben je ambassadeur van het Cinekid Festival, en maak je het festival beter, leuker en spannender! De Junior Crew bestaat uit twee groepen: 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar.  
 
Wat ga je doen? 

  • Meedenken over het festivalprogramma 
  • Films en series kijken die nog niet in de bioscoop of online te zien zijn! 
  • Games, apps en workshops testen 
  • Radio maken 
  • En nog een heleboel andere dingen die met het festival te maken hebben! 

Tijdens het Cinekid Festival in de herfstvakantie (15 – 27 oktober) krijgt je een speciale rol, zoals het uitreiken van een Cinekid Award en aanwezigheid bij speciale momenten zoals de opening van het festival. Daarnaast organiseren we voor de Junior Crew een speciale VIP dag waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt, een film kijkt, het MediaLab ontdekt en misschien wel je favoriete influencer, TikTokker of acteur ontmoet! 

Hoe doe je mee? 

Meedoen met de Junior Crew is gratis, leuk én belangrijk voor het Cinekid Festival. We vragen daarom om je motivatie te delen. Dit kun je in een paar regels opschrijven of in een filmpje opnemen. Je kunt je aanmelden tot en met 14 maart.  
Op 21 maart laten we je weten of je bij de crew van 2023 kan aansluiten. 

Waar en wanneer? 

De Junior Crew komt 9x samen op het kantoor van Cinekid in Amsterdam (Cinekid Headquarters). We beginnen om 15.45 uur en ronden af om 17.30 uur.  Kom je met het OV, dan worden je reiskosten vergoed. Bekijk alle data hieronder. 

7 t/m 9 jaar: 10 t/m 12 jaar:
18 april 20 april
9 mei 11 mei
23 mei 25 mei
6 juni 8 juni
20 juni 22 juni
4 juli 6 juli
18 juli 20 juli
5 september 7 september
19 september 21 september

Heb je vragen? Mail dan Richard via: juniorcrew@cinekid.nl 

;