Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Workshop Filmeducatie @ Maaksymposium

Werk jij met jonge kinderen (leeftijd 4-8) en lijkt het jou leuk om filmeducatie een plekje te geven in jouw lespraktijk? Of doe je dit al en wil je nieuwe ideeën opdoen? Lees dan snel verder en meld je aan voor de workshop Filmeducatie voor het jonge kind!

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze workshop!

Hoe kan je jonge kinderen kennis laten maken met de basisprincipes van film op een manier die past bij hun ontwikkelingsfase? Tijdens het Maaksymposium 2022 organiseert Cinekid deze workshop waarbij we onze expertise op het gebied van filmeducatie inzoomen op het jonge kind. Na een korte introductie tot de leerlijn filmeducatie, laten we een aantal praktijkvoorbeelden zien van Cinekid workshops voor jonge kinderen. Vervolgens ga je zelf aan de slag met het maken van een stopmotionfilm in onze ‘Animatieplaats’.  

Prakische informatie workshop

Wie: voor iedereen die lesgeeft aan kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar 
Wanneer: 8 november - 16:30 tot 17:30 uur 
Waar: het Junior theater in de OBA Oosterdok, Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam 
Kosten: helemaal gratis
Aanmelden: inschrijvingen zijn helaas gesloten!
Meer informatie? Neem contact op met Eva van Ravensberg: e.vanravensberg@cinekid.nl  

Avondprogramma

Na onze workshop Filmeducatie is er een avondprogramma van het Maaksymposium in Pakhuis de Zwijger. Tijdens deze avond worden verschillende actuele projecten kort gepresenteerd en gaan we met professionals uit het maakonderwijs in gesprek. Hier komt o.a. onze directeur Heleen Rouw spreken over het Cinekid MediaLab! 

Aanmelden voor het avondprogramma kan hier.

;