Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

6 tips voor onderweg op Cinekid Play

De leukste luisterverhalen en puzzels voor onderweg!

De zomervakantie is begonnen! Ben je deze vakantie lang onderweg naar je bestemming, naar familie of wil je een leuke activiteit om samen te doen? Probeer deze luisterverhalen en puzzelspellen voor de hele familie! 

Snelwegsprookjes

Alle leeftijden 

Luister onderweg naar sprookjes met deze app! Moet jij lang in de auto zitten op vakantie of naar opa en oma? Deze app maakt een sprookje dat verandert met waar jij bent. Met vier hele leuke sprookjes die altijd anders zijn, zal je je niet vervelen op de snelweg.

Luister de sprookjes! 

YUKOHIGUCHI

Alle leeftijden

In dit spelletje moet je de puzzels oplossen. Kies een leuke afbeeldingen en los de schuifpuzzel op. Er is wel een obstakel: je kan namelijk maar één blokje per keer verplaatsen. Lukt het jou om de puzzel op te lossen?

Doe de schuifpuzzel! 

Puzzle Party

Alle leeftijden

In dit spelletjes kun je zelf of met je familie een puzzel maken. Kies een mooi kunstwerk en maak er een puzzel van. Deze puzzel moet je oplossen door het kunstwerk weer heel te maken. Je mag zelf kiezen hoe moeilijk het is. Kun jij de puzzels oplossen?

Maak de puzzels! 

Bubumbu

Alle leeftijden

In dit puzzelspel ga je op avontuur door vijf kleurrijke werelden en help je mee om verloren voorwerpen terug te brengen naar hun eigenaar. Lukt het jou om alle puzzelstukjes op te lossen?

Doe het puzzelspel!

Flow Free

Alle leeftijden

Met deze app is het de bedoeling dat je de kleurtjes aan elkaar maakt. Dit doe je door een lijn tussen de bolletjes te trekken, maar pas op! De lijnen mogen elkaar niet kruisen. Kun jij de kleurtjes met elkaar verbinden en de puzzels oplossen?

Maak de kleurtjes aan elkaar!

i-Spy

Leeftijd: 6+

Hoe goed ben jij in zoeken en vinden? Test het in dit spelletje en zoek de poppetjes. Kies uit een leuke kaart en ontdek Nieuw-Zeeland. Zoek tussen alle mensen die op vakantie zijn dat ene poppetje dat bovenin staat. Kun jij ze allemaal vinden?

Zoek de poppetjes! 

;