Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Cinekid tv-gids

Welke kinderfilms zijn binnenkort op televisie te zien? Met deze lijst ben je altijd op de hoogte van het beste filmaanbod op televisie!

De films staan gerangschikt op datum. 

 • Matties - Leeftijd: vanaf 10 jaar
  zondag 15 januari om 10:00 uur op NPO 3/Zappbios

  Spannend jeugddrama waarin Ilias (12) ziet hoe Younes, Ilias’ rechtgeaarde vriend en grote voorbeeld, bij een vergismoord om het leven komt. De rouwende Ilias zoekt daarna troost bij een criminele kennis, die hem opbeurt met de belofte van het snelle geld. Lukt het Ilias om dit gevaarlijke leven te weerstaan?
 • Superjuffie - Alle leeftijden
  zondag 29 januari om 15:30 uur op NPO 3/Zappbios

  Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar als er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht om het dier te redden. Maar gaat dit haar ook lukken met een dierentuin vol dieren?
 • Misfit 1 - Leeftijd: 6+
  woensdag 8 februari om 15:30 uur op NPO 3/Zappbios

  In Amerika was het leven van Julia helemaal perfect: ze was populair en hield een goed bekeken vlog bij. Maar nu verhuist ze met haar ouders terug naar Nederland en wordt ze op haar nieuwe school prompt tot onpopulair buitenbeentje bestempeld. Help, hoe kan ze zo snel mogelijk weer terug naar Amerika? 
 • De Boskampi's - Leeftijd: 7+
  zaterdag 18 februari om 15:30 op NPO 3/Zappbios

  'Hé, heb je het tegen mij?!' De 'eerste Nederlandse gangsterfilm voor kinderen' begint sterk met de verhollandsing van een van de befaamdste oneliners uit de Amerikaanse filmgeschiedenis. Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schrikken. 
 • Wiplala - Leeftijd: 7+
  maandag 27 februari om 13:25 op NPO 3/Zappbios

  Wiplala is een mannetje van slechts tien centimeter groot. Stomtoevallig komt hij bij het gezin Blom terecht in Amsterdam. Wiplala kan tinkelen, maar kan de dingen niet zo goed terugtinkelen. Tijdens een etentje verandert hij vader Blom, dochter Nella Della en zoon Johannes in piepkleine mensjes. Wat volgt is een spectaculaire reis door de hoofdstad.

;