Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Geef je op voor de Jeugdjury!

Bepaal welke film de Jeugdjury Award wint op Cinekid Festival 2023

Ik wil bij de Jeugdjury!
Meld je aan

Ben jij niet uit de bioscoop te slaan, of heb je alle streamers helemaal uitgespeeld? Mooi, dan zoeken we jou: een filmfanaat tussen de 12 en 14 jaar uit Amsterdam (e.o.) voor Cinekid's Jeugdjury!

Iedere herfstvakantie staat in het teken van Cinekid Festival, het grootste film- en mediafestival voor kinderen. Cinekid Festival vindt plaats in Pathé Amsterdam Noord. Hier worden onder andere de nieuwste jeugdfilms van over de hele wereld getoond. Na een spoedcursus jureren, ga jij samen met de andere juryleden tijdens de festivalweek als echte VIP heel veel films kijken én de cast en crew van deze films het hemd van het lijf vragen. Nadat jullie de winnaar van Jeugdjury Prijs hebben geselecteerd, reiken jullie deze award uit tijdens de spectaculaire Cinekid Awards.

Praktisch

Geef je op voor maandag 4 september via dit aanmeldformulier! Vergeet in dit formulier niet je volledige naam, geboortedatum, woonplaats en een korte motivatie in te vullen.

Zorg dat je beschikbaar bent van 21 t/m 25 oktober om de films te zien. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdagavond 25 oktober.

Let op! Als Jeugdjury lid wordt er foto en videomateriaal van je gemaakt, zoals de video hieronder - maar ook is de kans groot dat je geïnterviewd wordt door Jeugdjournaal. 

Vragen? Je kunt ons altijd bereiken op film@cinekid.nl

Ik wil bij de Jeugdjury!
Meld je aan
;