Home

Cinekid streamingtip: top 4 paasfilms

Het is Pasen! We hebben de leukste paasfilms voor je op een rij gezet die online te zien zijn. Leuk voor het hele gezin om het lange paasweekend door te komen. Pak maar snel de paaseitjes erbij!

Wat te doen tijdens Pasen? Film kijken natuurlijk! Wij zochten de beste paasfilms voor je uit die je online kunt kijken. Veel plezier!

Hop

Netflix / 6+
Op Paaseiland wil de Paashaas met pensioen gaan zodat zijn zoon E.B. de rol van Paashaas kan overnemen zoals dat al 400 jaar gaat in de familie. E.B. denkt daar zelf heel anders over, want hij wil liever een rockartiest worden. Als E.B. vlucht naar Hollywood, ontmoet hij daar Fred, bij wie hij kan logeren. Daar kan E.B. werken aan zijn droom. 

Pieter Konijn

Pathé Thuis / 6+
Pieter en zijn buurman zijn grote rivalen. Die rivaliteit is ontstaan wanneer Pieter op zoek is naar een feestmaal van groentes in de moestuin van Mr. Macgregor, terwijl deze zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden.

Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit 

Netflix / 6+
Na drie korte films - waarvan er twee werden beloond met een Oscar - hebben uitvinder Wallace en zijn zwijgende hond Gromit het tot een lange speelfilm geschopt. Met succes. Hun strijd tegen een monsterlijk konijn is even absurd als aanstekelijk. Hulde voor de makers die niet kozen voor computer-animatie maar voor het monnikenwerk van klei-animatie, zodat ze genoegen moesten nemen met een productie van drie seconden film per dag.

De Vijf Legendes

Netflix / 6+
De Vijf Legendes is een animatiefilm gebaseerd op het populaire kinderboek van William Joyce. Hierin worden de beschermers van Kerst, Pasen, de Tandenfee, Klaas Vaak en Jack Frost (een Amerikaans winterpersonage) samengebracht om het op te nemen tegen de slechte Pitch Black. Samen moeten ze de fantasie en dromen van kinderen over de hele wereld beschermen.

 

;