Home

Top 3 ruimtefilms op Cinekid Play

Het is vandaag de Internationale Dag van de Ruimtevaart! Heb jij er ook wel eens van gedroomd om de ruimte in te gaan? Ontdek onze top 3 korte films met als thema 'Ruimtevaart' op Cinekid Play!

Vandaag staat in het teken van ruimtevaart en daarom hebben we een selectie gemaakt van de leukste korte films en games die gaan over de ruimte! Trek je ruimtepak aan, spring van planeet naar planeet en ontdek Cinekid Play.

Een satelliet verschiet

Leeftijd: 8+

Otto ziet in de nacht van zijn verjaardag een ruimtescheepje neerstorten. Hij gaat in zijn pyjama op onderzoek uit en vindt daar een lieve hond. Hebben zijn ouders toch een cadeautje gestuurd vanuit de hemel?

Kijk de korte film! 

Hier inwerpen

Leeftijd: 5+

Een kleine jongen droomt ervan om de ruimte te verkennen. Hij probeert via het ruimteschip bij de supermarkt zijn droom te bereiken, alleen komt hij net niet hoog genoeg. Maar, hij geeft niet op... Gaat het hem lukken de ruimte te bereiken?

Kijk de korte film!

 

De kleine knal

Leeftijd: 9+

Ergens in de ruimte zweeft een eenzame ster, terwijl alle planeten om hem heen vriendjes hebben om mee te spelen. Tot er in de verte een lichtblauwe ster verschijnt. Lukt het ze om samen te komen, ondanks de lichtjaren afstand?

Kijk de korte film! 

;