Home

Ken jij Kidsweek al?

Kidsweek brengt elke week het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, maar dan zo geschreven dat het voor kinderen (7+) begrijpelijk en leuk is om te lezen!

Kidsweek is dé krant voor kinderen (7+). In Kidsweek lezen kinderen over het nieuws uit de hele wereld. Over politiek, ruimtevaart en bijzondere natuurverschijnsels. Maar de krant staat ook vol dierennieuws, interessante weetjes, puzzels én moppen. Zo leren kinderen elke week weer wat nieuws én zitten ze even niet achter een scherm.

En al die nieuwe kennis kan ook nog wel eens goed van pas komen op school. Want wist je dat als kinderen veel weten over de wereld, ze teksten beter en sneller begrijpen? Hun algemene kennis groeit en daarmee ook hun woordenschat. Daarom geloven wij dat lezen over het nieuws in Kidsweek bij kan dragen aan goede schoolresultaten.

De variatie in onderwerpen, verschillende tekstsoorten en het gebruik van foto’s en illustraties maakt dat Kidsweekgeschikt is voor elke type lezer. Of je nu net begint of moeite hebt met lezen of je alle boeken verslindt.

Kennis maken met Kidsweek?

Dat kan! Voor slechts € 10,- kan je Kidsweek al uitproberen. Je krijgt dan 10 weken lang elke donderdagochtend de Kidsweek in de brievenbus. Na deze 10 weken stopt het abonnement automatisch. Kijk hier voor meer informatie en om een abonnement af te sluiten.

;