Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Cinefiel in de dop

Cinekid is dé thuishaven voor de grootste filmliefhebbers. Ben jij een cinefiel, een echte filmgek? Deze films zijn net even wat anders dan de rest, die je nu nog kan kijken. Zet ze snel op je kijklijst!

Poupelle uit Schoorsteenstad

Loodgrijze rookwolken bedekken Schoorsteenstad. Nadat tijdens Halloween een gloeiend hart uit de hemel is gevallen gaan schoorsteenvegertje Lubicchi en Poupelle, een vriendelijk monster gemaakt van vuilnis, op zoek naar het geheim achter die wolken. Bestaan de blauwe lucht en de sterren echt, zoals Lubicchi's verdwenen vader beweerde? Betoverende animatiefilm, met veel spanning, grappige figuren en ontroerende momenten.
Te zien in Pathé Amsterdam Noord.
Klik hier voor data, tijden & tickets

Vlinderhart

Juozapas is geboren met een zeldzame afwijking: zijn hart zit aan de buitenkant van zijn borst. Hij gaat niet naar school en heeft geen vrienden, maar brengt zijn dagen door in een verlaten landhuis, waar hij een insectenhotel heeft gebouwd en zich verschuilt voor de pestkoppen uit het dorp. Dat alles verandert als hij vriendschap sluit met het meisje Rugilé.
Donderdag 21 oktober | 12.15 | Pathé Amsterdam Noord 
Koop je kaartjes hier

Even Mice Belong in Heaven

Muis Whizzy, een opscheppertje, tuimelt tijdens een wilde achtervolging met haar vijand de Vos de dierenhemel in. Wat een vreemde wereld, het lijkt wel een computerspel! Whizzy en Vos komen in geheimzinnige, grappige en spannende situaties terecht en samen moeten ze een uitweg zoeken. Zo worden ze vrienden in deze animatiefilm waarbij je ogen te kort komt.
Te zien in Pathé Amsterdam Noord 
Klik hier voor data, tijdens & tickets 

Cocon & vlinder

In een arm bergdorpje ziet een jongen dat zijn gehandicapte buurmeisje nooit naar school gaat. Hij besluit haar te helpen met lezen en rekenen, maar haar vader jaagt hem telkens weg. Dus moet hij slimme trucs bedenken, zoals papieren vliegtuigjes en een blikjestelefoon. Hij is er zo druk mee dat hij zelf spijbelt van school. Als dat maar goed gaat!
Te zien in Pathé Amsterdam Noord 
Klik hier voor data, tijdens & tickets  
 
  

;