Home

Gespreksleiders gezocht!

Durf jij het aan om belangrijke filmgasten het hemd van het lijf te vragen? Raak jij niet uitgepraat over film? Ben je 14 of 15 jaar? Woon je in Amsterdam? Spreek je een aardig woordje Engels? Dan heeft Cinekid dé klus voor jou!

Cinekid is hét mediafestival van Nederland. Hier volg je de coolste workshops en kijk je de allermooiste kinderfilms! Daar blijft het niet bij: na sommige filmvertoningen vindt er nog een Q&A plaats. Dit is een nagesprek waarbij een gast wordt uitgenodigd voor een interview. Denk aan regisseurs en filmsterren die maar al te graag over hun film willen praten.

Wat doet een gespreksleider?

Er moet natuurlijk wel iemand zijn die het gesprek met deze gasten leidt... Daarom is Cinekid op zoek naar vijf enthousiaste tieners die het gaaf vinden om beroemde mensen te interviewen voor een publiek en zin hebben om de hele herfstvakantie films te kijken. Natuurlijk onder begeleiding van ons.

Aanmelden

Wil jij deel uitmaken van het leukste kinderfestival van Nederland? Ben jij de interviewer die we zoeken? Kan jij niet wachten om soms wel drie films per dag te kijken? Meld je dan nu aan! Mail vóór vrijdag 24 september naar [email protected] en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent als interviewer van Cinekid. Vergeet niet je leeftijd, klas en school te vermelden. Heb je eerst nog wat vragen? Stuur dan ook een mailtje of bel naar 020 531 7890 en vraag naar Tara.

;