Home

Word programmeur bij Cinekid en maak deel uit van onze Cinetween Forum Crew!

Wil jij dat makers begrijpen wat kinderen echt belangrijk vinden in media? Vind jij het tijd dat ze nu eens naar jou luisteren om de meest coole content te maken? Meld je dan nu aan voor de Cinetween Forum Crew!

Programmeer samen met ons team een belangrijk onderdeel van ons programma voor film en media tijdens het 35e internationale film- en mediafestival Cinekid in Amsterdam. Tijdens Cinekid verzorgen we een internationaal congres voor professionals. Cinekid zoekt kinderen die een onderdeel van dit ‘Industry Forum’ willen programmeren.

Dit congres belicht verschillende thema's en ontwikkelingen binnen de kindermedia. Dit jaar belichten we verschillende thema's:digitale ontwikkelingen, representatie, milieubewustzijn. Wat zou jij media professionals willen meegeven bij de ontwikkeling van nieuwe media-producties? Welke thema’s en ontwikkelingen zijn voor jou belangrijk? Wat zijn jouw rolmodellen en waarom? We willen de kinderen heel graag onderdeel van het programma maken en als inspiratie dienen voor de ontwikkeling van nieuwe producties. Dit is een unieke kans voor de makers om te zien wat hun publiek in media willen zien.

Naar wie zijn we op zoek?
We zijn op zoek naar max 7 Engels of Nederlands sprekende deelnemers in de leeftijd 10-14
jaar.

Wanneer vindt het plaats?
De Cinetween Forum Crew zal, samen met Cinekid’s Industry Forum programmeur, het programma voorbereiden op op het kantoor van Cinekid in Amsterdam (met alle nodige veiligheidsmaatregelen), op woensdag 8 September, van 14:00 tot 17:00 uur.

De conferentie sessies vinden plaats op woensdag 20 oktober en op vrijdag 22 oktober in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam en zullen beiden max een uur duren. De professionals zullen online en live aanwezig zijn (hybride event).

Wat bieden wij?
- Vrijkaartje voor een film naar keuze + het MediaLab tijdens het Cinekid Festival 2021
- Onbeperkt toegang tot het online festival Cinekid Play
- Cinekid goodiebag met o.a. een popsocket, stickers, keycord en button.

Hoe aan te melden?
Als uw kind interesse heeft om deel te nemen, of als u nog verdere vragen heeft, kunt u
mailen naar Manon Portos Minetti, [email protected] met als onderwerp ’’Programmeur Cinekid Industry Forum’. Stuur ons de leeftijd van uw kind(eren) en in een kort filmpje (max 3 minuten) met iets over hem/haar/hen en waarom hij/zij/hen mee wil doen. Deadline: 23 augustus.

;