Home

Win vrijkaartjes voor de film AINBO: Heldin van de Amazone

AINBO: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal voor jong en oud over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf.

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is.

Winnen
AINBO: Heldin van de Amazone is vanaf 1 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop. Met dank aan WW Entertainment mogen we 2 x 2 vrijkaartjes voor de film weggeven. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om mee te doen aan de actie of reageer onder dit bericht op Instagram en vertel met wie jij graag deze film zou willen gaan zien! De winactie loopt t/m dinsdag 3 augustus. De winnaars worden op woensdag bekendgemaakt. 

Bekijk hieronder de trailer van AINBO: Heldin van de Amazone:

;