Home

Doe mee aan Shorts by Kids

Doe mee met dé filmcompetitie voor jonge makers en win! Misschien wordt jouw film wel geselecteerd voor de competitie en een vertoning in een echte bioscoopzaal tijdens Cinekid Festival 2022.

Het Cinekid Festival heeft elk jaar de leukste televisiepremières, bijzondere digitale media en nog nooit in Nederland vertoonde speelfilms van over de hele wereld. Bijna allemaal zijn ze bedacht en gemaakt door volwassenen. Maar dat kinderen zelf de tofste films maken weten we bij Cinekid allang. Vandaar dat we de filmcompetitie Shorts by Kids in het leven hebben geroepen.

Bepaal zelf wat je doet met een zelf geschreven script en acteurs, of leg het echte leven vast in een documentaire of verleg alle grenzen met een zelfgemaakt animatie of stopmotion-filmpje. Laat ons met je camera, telefoon of tablet door jouw ogen meekijken.

Win
Maak je eigen korte film en stuur het in voor Shorts by Kids en misschien wordt jouw film wel geselecteerd voor de competitie en een vertoning in een echte bioscoopzaal tijdens het Cinekid Festival 2022. Tijdens deze vertoning op Cinekid zal een jury van experts samen met jou naar je film kijken. De winnaar gaat naar huis met de Cinekid Shorts by Kids Award!

Doe mee
Ben je enthousiast en ben je 14 jaar oud of jonger? Waar wacht je dan nog op? Maak een filmpje van maximaal 3 minuten, upload ‘m naar YouTube of Vimeo (maak zelf een account aan als je die nog niet had) en stuur je filmpje in via film@cinekid.nl. Stuur ook een mail voor meer informatie of als je nog vragen hebt!

Let op: je hebt tot zondag 2 oktober de tijd om je film in te sturen.

;