Home

Bioscopen zijn weer open!

Hoera! Het is eindelijk zover: de bioscopen zijn weer open. Heb jij je ook zo verheugd op het moment dat je weer films kunt kijken op het grote doek? We hebben een overzicht gemaakt van de leukste kinder- en familiefilms die in de bioscopen te zien zijn.

Buurman & Buurman: Bakken en grillen

Alle leeftijden 
Release datum: 5 juni 2021

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk…

Tom & Jerry


Leeftijd: 6+

Release datum: 9 juni 2021
De strijd tussen twee van de bekendste rivalen laait weer op in Tom & Jerry van regisseur Tim Story.

 

Dropje

Alle leeftijden
Release datum: 9 juni 2021
Dropje is geen meisje, geen jongen en vooral geen knuffel. Dropje woont met de winkeljuffrouw in 'De Alleswinkel' — een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken — en beleeft elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen.

Pieter Konijn op de vlucht

Leeftijd: 6+
Release datum: 9 juni 2021

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

Hallo Wereld!

Alle leeftijden
Release datum: 10 juni 2021
Tien verschillende diersoorten worden geboren, leven en overleven langs de rivier. Ontdek wie de oeverbouwer is en maak kennis met een gigantische snoek, die op zoek gaat naar groot avontuur. En dan zijn er nog de moerasschildpad en de bosvleermuis. Samen juichen ze: “Hallo wereld!”

Sia, de Rebelse Bosfee

Leeftijd: 6+
Release datum: 10 juni 2021

Een vrolijk en spannend verhaal over de rebelse fee Sia en een excentrieke jongen die al hun moed en kracht moeten inzetten om een kwade genius te ontmaskeren om zo de natuur van de ondergang te redden.

Aya and the Witch

Leeftijd: 6+
Release datum: 24 juni 2021
Aya groeit op in een weeshuis op het Britse platteland, niet wetende dat haar moeder magische krachten bezat. Haar leven verandert drastisch wanneer een merkwaardig koppel haar adopteert en ze gedwongen wordt samen te leven met een egoïstische heks.

The Croods 2:
Een nieuw begin

Leeftijd: 6+
Release datum 30 juni 2021
De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

De Kameleon aan de Ketting

Leeftijd: 6+
Release datum: 30 juni 2021
Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden.

De Flummels

Leeftijd: 6+
Release datum: 7 juli 2021
1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Bo zijn Flummels – schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen.

;