Home

Kinderpodcast: Sara's Mysteries

Luister naar de spannende vijfdelige familiepodcast waarin geheimen van kinderen worden ontrafeld! In Sara’s Mysteries schakelt elke aflevering één kind de hulp van Sara in om een raadsel uit te zoeken. Lukt het hen om met vreemde inbraakpogingen, spionage en graaf- en speurwerk de mysteries op te lossen?

Sara’s Mysteries is een waargebeurde podcast waarin per aflevering steeds één mysterie centraal staat. Te beluisteren tijdens de afwas, in de auto, met de hele familie! Luisteren naar deze spannende kinderpodcast doe je via Spotify, Apple Podcasts, NPO Luister, Google Podcasts en alle andere bekende podcastkanalen door te zoeken naar 'Sara's Mysteries'!

Zomaar een paar fleveringen:

Morris - Op een middag ergens in 2018, toen het buiten keihard regende, vond Morris heel diep in de modder rond haar huis een rode portemonnee. Compleet doorweekt. Toen Morris hem uit elkaar haalde, bleek de portemonnee heel oud te zijn, zat er een postzegelverzameling in! Morris wil de portemonnee teruggeven aan de eigenaar. Zullen we de mysterieuze eigenaar vinden?

Luuk - Luuk heeft in zijn school, verstopt onder een tapijt, een luik gevonden naar een geheime kelder. Wat doet die kelder in zijn school? Zou die nog uit de Tweede Wereldoorlog komen?

Tara - Tara’s beste vriendin is verhuisd, maar niemand weet waarnaartoe. Waarom is ze verdwenen en waarom heeft ze nooit afscheid genomen? Tara doet er alles aan haar te vinden!


Sara’s Mysteries is een podcast van Sara de Monchy voor de NTR en NPO Zapp.

;