Home

Cinekid ZAPP Young Talent Award

Cinekid presenteert samen met de NPO de spiksplinternieuwe Cinekid ZAPP Young Talent Award! Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest onderscheidende jonge maker van het jaar. Wie gaat er in 2020 met deze felbegeerde award naar huis? Nomineer je favoriete talent!

Wie nomineer jij?

Ken jij iemand met een talent? We zijn op zoek naar een actieve filmmaker die grenzen opzoekt en verlengt, de beste TikTokker, de tofste YouTuber of iemand met een ander talent! Kinderen uit het hele land mogen talenten jonger dan 21 jaar nomineren. Hierna zal een vijfkoppige jury, samengesteld door Cinekid en ZAPP, een winnaar aanwijzen. De jury maken we later bekend.

Nomineer jouw favoriete talent nu via deze link!

Winnen?

Op 7 oktober 2020 vindt de uitreiking van de Cinekid ZAPP Young Talent Award plaats tijdens de opening van het Cinekid Festival. De winnaar ontvangt dan een Cinekid Leeuw en is aanwezig bij de opening om zijn/haar prijs in ontvangst te nemen. De winnaar zal daarnaast een ambassadeur zijn voor het Cinekid festival van dat jaar en krijgt ook aandacht op de digitale kanalen van ZAPP. Het werk van de maker wordt daarnaast ook gevierd op het Cinekid Play online platform en mag uit de Cinekid programmering een eigen planeet van films en series cureren. Een individu kan de prijs slechts eenmaal winnen en de winnaar zal automatisch een van de juryleden zijn voor de prijs van het volgende jaar.

  • Vraag je ouders om toestemming.
  • De ingezamelde gegevens worden alleen gebruikt voor deze award nominatie.

Campagne voeren

Wil jij genomineerd worden? Of wil jij campagne voeren voor iemand anders? Dat kan! Hieronder vind je alle materialen die jij nodig hebt om campagne te voeren. Al deze materialen kan je gebruiken voor je social posts en stories. Tag ook @cinekidfestival en @npozapp in je campagne, zodat we je op de voet kunnen volgen. Laat ook je genomineerde deze materialen gebruiken om zichzelf te promoten.

Download hier je campagne uitingen!
;