Nieuws

Poeslief, de bioscoopfilm gemaakt van kattenfilmpjes

Iedereen houdt van kattenfilmpjes, of tenminste heel veel mensen. De maker van de succesfilms ‘De Wilde Stad’ en ‘De Nieuwe Wildernis’ komt op dierendag, 4 oktober, met een nieuwe bioscoopfilm: Poeslief. En daarvoor roept hij mensen op om via Facebook filmpjes van hun eigen katten op te sturen.

Abatutu, de bekendste kat van Nederland gaat zijn eigen film maken. En jouw kat kan daar een rol in spelen! De film Poeslief bestaat namelijk deels uit kattenfilmpjes die Nederlandse baasjes kunnen insturen via de Facebook-pagina: facebook.com/poesliefdefilm. Heb jij een leuk, gek of grappig kattenfilmpje? Stuur deze dan vóór 15 augustus in. Bij voorkeur in een liggend formaat, want de leukste inzendingen worden in Poeslief opgenomen en voorzien van commentaar door Abatutu. 

Abatutu krijgt ook een stem in de film. Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber, heeft de eer: 'Ik mag de stem inspreken van mijn held.' 


Poeslief wordt uitgebracht door M&N Film Distribution, een nieuwe filmdistributeur die zich gaat toeleggen op het uitbrengen van muziek- en natuurfilms.

 

;