Nieuws

Lassie in de bioscoop

’s Werelds bekendste hond is terug! Lassie, een avontuurlijke film voor de hele familie. Lassie is een moderne remake van de originele film uit 1943, gebaseerd op de boek van Eric Knight 'Lassie Come Home'. 

Hondenliefhebbers opgelet! Lassie is vanaf 15 juli in de bioscoop te zien.

In 1943 verscheen de bekende Schotse collie Lassie voor het eerst in de bioscoop in de Amerikaanse bioscoopfilm Lassie Come Home, gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van de schrijver Eric Knight. Vele films en series volgden. Inmiddels is Lassie terug op het witte doek met een compleet nieuw avontuur. Dit keer zien we hem in de Duitse film Lassie van regisseur Hanno Olderdissen. In het nieuwste avontuur ontmoeten we de 12-jarige Flo en zijn beste vriend Lassie. 

Wanneer de ouders van Florian noodgedwongen moeten verhuizen omdat er nog een kindje op komst is, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet toegestaan zijn in de nieuwe woning. En al zeker niet die brutale Lassie! Wat nu? Lassie is Florian zijn beste vriend! Ze doen alles samen. Vader lost dit op door Lassie onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla. Florian vindt het maar niets dat Priscilla nu voor Lassie zorgt, het is tenslotte zijn hond! En door de bemoeienissen van een dief raakt Lassie ver van zijn vertrouwde omgeving ook nog eens zoek! Florian en Priscilla zetten samen alles op alles om hem terug te vinden. Zou Lassie zijn weg terug naar huis kunnen vinden? Lassie is een moderne remake van de originele film uit 1943, gebaseerd op het boek van Eric Knight “Lassie Come Home”. Ga mee op een avontuurlijke reis voor jong en oud!

Bekijk de trailer:Download kleurplaat 'Lassie'
;