Nieuws

Koken met konijnen komt terug!

Voor het tweede seizoen van deze kakelverse kookshow zoekt de VPRO weer nieuwe beesten en baasjes. Presentatieduo Diederik en Ayrton koken de sterren van de hemel voor huisdieren in alle soorten en maten en hun baasjes. Van pittige pony's en happy hamsters tot een slome slak: iedereen is welkom inclusief de baas!

Diederik en Ayrton ontmoeten iedere aflevering een jong baasje met een bijzonder huisdier. De dieren worden in het zonnetje gezet met smakelijke en verrassende gerechten, die je thuis zelf kan namaken. Een all inclusive kookprogramma niet alleen voor jou, maar ook voor je dier. Because if you shine, we shine, voor elk konijn!

Meedoen?

Wil jij jouw huisdier verwennen en meedoen met koken met konijnen?
Mail dan naar kokenmetkonijnen@vpro.nl.

De VPRO zoekt kinderen van 9-13 jaar met hun beest van 0-100 jaar. Vermeld in de mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en omschrijf kort wat voor je huisdier je hebt en waarom je hem of haar graag zou willen verwennen in Koken met Konijnen. Stuur meteen een leuke foto of korte video van jezelf en natuurlijk jouw beessie naar ons toe en wie weet koken Ayrton en Diederik voor jou en je dier in het nieuwe seizoen!

Meer informatie of alle afleveringen van seizoen 1 bekijken? Klik hier.

;