Home

Cinekid & COVID-19

De uitbraak van COVID-19 en de maatregelen die genomen worden om verspreiding van het virus beheersbaar te houden, hebben voor iedereen grote gevolgen, ook voor Cinekid.

Gaat Cinekid Festival 2020 door?
We gaan ervan uit dat de 34ste editie van het Cinekid Festival doorgaat en van 10 - 16 oktober plaatsvindt in Amsterdam en van 10 - 25 oktober On Tour (door het land). Uiteraard zijn we ons zeer bewust van de ernst van de situatie, waarbij het belang van de volksgezondheid voor alles gaat. Vanwege de COVID-19-maatregelen zijn we dan ook genoodzaakt allerlei aanpassingen te doen aan het festival. Daar werken we nu heel hard aan, we houden hierbij rekening met de beperkingen van het organiseren van evenementen en de toegestane zaalcapaciteit. Binnenkort kunnen we hier meer over vertellen, via onze nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte.

Op welke manier is de organisatie van Cinekid bereikbaar?
Net als veel andere organisaties werken onze medewerkers vanuit huis, maar wij zijn per mail goed bereikbaar. Telefonisch is Cinekid voor de duur van de huidige COVID-19-maatregelen doordeweeks van 09.00 tot 17.30 bereikbaar via +31 (0) 20 531 78 90.

Wil je reageren of heb je andere vragen/opmerkingen? Stuur ons een e-mail: [email protected]

 

 

;