Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Tekenles met The Willoughbys

The Willoughbys is de nieuwe Netflix animatiefilm voor de hele familie. Wil jij leren hoe je de familie Willoughbys kunt tekenen? Download hieronder de tekenles! Teken op je allermooist, kleur de tekening in én show je kunsten met ons via Facebook of Instagram! Wie weet win jij dan wel een Cinekid Goodiebag.

Download hier 'Zo teken je Jane'
Download hier 'Zo teken je de Barnabys'
Download hier 'Zo teken je Tim'
Download hier 'Zo teken je Ruth'
Download hier 'Zo teken je de Oppas'
Download hier 'Zo teken je Commander Melanoff'

Over de film
The Willoughbys is na Klaus de tweede grote animatiefilm van Netflix. Met het kerstverhaal Klaus maakte de streamingdienst afgelopen najaar veel indruk en won ook veel prijzen. Nu is het de beurt aan een groep kinderen die van hun ouders af wil. The Willoughbys is vanaf  nu (22 april) te zien op Netflix.

De kinderen van het gezin The Willoughbys zijn ervan overtuigd dat ze beter zichzelf kunnen opvoeden dan hun ouders dat kunnen, dus bedenken ze een slim en geniepig plan en sturen hun ouders op een gevaarlijke vakantie. Jane, Tim en de tweeling komen er echter tijdens hun avonturen thuis achter wat de ware betekenis van familie is.

Nederlandse stemmen
Net zoals voor Klaus is er ook voor The Willoughbys een Nederlandse stemmencast verzameld. Daarbij onder meer Johnny Kraaijkamp jr en Vajèn van den Bosch. Ook Tjitske Reidinga, Paul Groot, Soundos el Ahmadi, Patrick Martens, Murth Mossel en Wart Kamps zullen te horen zijn.Bekijk de trailer van The Willoughbys:

Download hier The Willoughbys kleurplaat 1
Download hier The Willoughbys kleurplaat 2
;