Home

Kinderen gezocht!

In oktober was kapper Marko op Cinekid en hebben heel wat kinderen in zijn kappersstoel gezeten. En nu hebben wij leuk nieuws: jij kunt ook geknipt worden door Marko!

In het VPRO-programma Hoofdzaken krijgen kinderen een knipbeurt bij kapper Marko. In de kappersstoel vertellen zij hoe ze in het leven staan, wat hun kopzorgen zijn of waar ze juist heel blij van worden. Zo zien we niet alleen wat er óp hun hoofd gebeurt maar horen we vooral ook wat zich ín hun hoofden afspeelt.

Wil jij ook meedoen?

Hoofdzaken zoekt kinderen tussen 8 en 13 jaar die in de kappersstoel bij Marko plaats willen nemen om een leuk, persoonlijk of bijzonder verhaal te vertellen. Je verhaal kan grappig, vrolijk, klein, groot, verdrietig of spannend zijn, of misschien wens je gewoon een superspeciale nieuwe coupe, ALLES MAG!

Wil jij een extra bijzondere knipbeurt en vind je het leuk je verhaal op tv te delen? Geef je dan op via hoofdzaken.tv

Je ziet iedere week een aflevering op zondag om 18.15 uur op NPO Zapp. Wil je de afleveringen van seizoen 1 en 2 terugkijken? Klik hier voor de afleveringen.

Over kapper Marko
Al ruim de helft van zijn leven hanteert Marko Suds (43) de schaar. Hij werkte in verschillende salons, gaf les op de Kappersacademie en is sinds 2005 eigenaar van een kapperszaak in het hart van Breda. Marko is een vakman met humor die zijn stiel serieus neemt en met een positieve houding mensen graag laat praten.

;