Home

Kinderen gezocht voor ZappDoc LAB 2021!

Ben jij tussen 9 en 11 jaar oud en vind je het leuk om je mening te geven en zo mee te helpen aan supercoole nieuwe documentaires, podcasts en documentaireseries? Lees dan snel verder!

Tijdens ZappDoc LAB werken 5 makers aan een plan voor een korte documentaire, een documentaireserie of een podcast. Deze workshop wordt georganiseerd door Cinekid en IDFA, met steun van het NPO Fonds.

Op 16 februari geven we deze makers de kans om hun plan voor te leggen aan een panel van experts: een groep van ongeveer 6 kinderen tussen 9 en 11 jaar oud. Vind jij het leuk om voor één middag regisseur te zijn, je mening te geven en zo mee te helpen aan supercoole nieuwe documentaires? Meld je dan snel aan! 

Uiteraard krijg je zodra deze producties af zijn, de kans om ze feestelijk in première te zien gaan tijdens Cinekid Festival of IDFA, als de maatregelen dat tegen die tijd toelaten natuurlijk!

Details
Datum: 16 februari
Tijd 15.15 – 17.00 uur
Locatie: We gaan er op dit moment van uit dat het kinderpanel fysiek plaats kan vinden bij Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Vergeet daarin niet te vermelden je naam, leeftijd en in een of twee zinnen waarom je mee wilt doen.

Kun je niet op 16 februari? Houd dan onze Facebook-pagina in de gaten voor toekomstige oproepen.

;