Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Home

Stage lopen bij Cinekid!

Voor de tweede helft van het studiejaar (vanaf februari) zoeken we stagiair(e)s bij marketing, programmering (film & series) en educatie & productie.

We zoeken enthousiastelingen voor de afdelingen Marketing, Film & Series en Educatie. Je komt te werken in een interessante en internationale omgeving en krijgt de kans om kennis te maken met de internationale filmindustrie voor kinderen. Cinekid heeft het grootste kindermedia festival ter wereld en is voor professionals uniek in Europa. Er wordt op een professionele manier gewerkt in een informele organisatie. Als stagiair werk je volwaardig mee in ons team. Bekijk de 3 vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog!

Stage Marketing
februari 2023 – einddatum in overleg

Stage Film & Series
februari 2023 – einddatum in overleg

Stage Educatie & Productie
maart – oktober 2023 (in overleg)

Over Cinekid
Cinekid, al 35 jaar het grootste internationale kinderfilmfestival ter wereld, brengt alle kinderen in Nederland in aanraking met het rijkste aanbod van filmproducties. Cinekid wil verwonderen, vermaken, verbinden en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige, bewuste en weldenkende wereldburgers. Om dit te bereiken presenteert, produceert, leert en communiceert Cinekid met, door en over film en bewegend beeld aansluitend bij de belevingswereld van kinderen. Maar ook is Cinekid hét platform gericht op (internationale) kinderfilmproducties om daarmee het aanbod en de kwaliteit van de filmproducties te vergroten en de industrie te verbinden.

Om deze missie te vervullen organiseert Cinekid in de herfstvakantie een festival met films, workshops en interactives in Amsterdam en in tientallen theaters in het land met meer dan 60.000 bezoekers. Professionals uit de hele wereld ontmoeten elkaar ook tijdens het festival en worden geïnspireerd door nieuwe inzichten en nieuwe projecten worden mogelijk gemaakt.  Jaarrond bereikt Cinekid kinderen en professionals met een publieks-, en onderwijsprogramma samen met diverse partners en trainingsprogramma’s voor professionals.

Nooit op Cinekid Festival geweest? Kijk dan hier de aftermovie van de vorige editie! 

;