Home

Stage lopen bij Cinekid!

Voor de komende (36ste!) editie van Cinekid Festival in oktober zoeken we stagiair(e)s die werkervaring op willen doen in een inspirerende omgeving. Alle afdelingen hebben hulp nodig. Kom jij ons team versterken?

We zoeken enthousiastelingen voor de afdelingen digitale media, professionals en relatiebeheer. Belangrijk is vooral dat je affiniteit hebt met kindermedia en zin hebt om er een onvergetelijke editie van te maken. Bekijk de 3 vacatures hieronder en schrijf die brief vandaag nog!

Over Cinekid

Cinekid, al 35 jaar het grootste internationale kinderfilmfestival ter wereld, brengt alle kinderen in Nederland in aanraking met het rijkste aanbod van filmproducties. Cinekid wil verwonderen, vermaken, verbinden en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige, bewuste en weldenkende wereldburgers. Om dit te bereiken presenteert, produceert, leert en communiceert Cinekid met, door en over film en bewegend beeld aansluitend bij de belevingswereld van kinderen. Maar ook is Cinekid hét platform gericht op (internationale) kinderfilmproducties om daarmee het aanbod en de kwaliteit van de filmproducties te vergroten en de industrie te verbinden.

Om deze missie te vervullen organiseert Cinekid in de herfstvakantie een festival met films, workshops en interactives in Amsterdam en in tientallen theaters in het land met meer dan 60.000 bezoekers. Professionals uit de hele wereld ontmoeten elkaar ook tijdens het festival en worden geïnspireerd door nieuwe inzichten en nieuwe projecten worden mogelijk gemaakt.  Jaarrond bereikt Cinekid kinderen en professionals met een publieks-, en onderwijsprogramma samen met diverse partners en trainingsprogramma’s voor professionals.

Nooit op Cinekid geweest? Hier vind je een compilatie van de dagrecaps, gemaakt tijdens de afgelopen editie.

Stage Cinekid for Professionals
september 2022 – januari 2023

Stage Relatiebeheer
augustus – november/december 2022

Stage Programma MediaLab
juli – november 2022

;