Home

Cinekid & Netflix hosten voorpremière van Klaus

Bekijk de gloednieuwe Netflix animatiefilm Klaus gratis op het grote scherm!

Op vrijdag 15 november verschijnt de eerste Netflix Original animatiefilm Klaus. Deze spectaculaire kerstfilm, van de makers van Despicable Me, is echter op zondag 10 november eenmalig gratis te zien op het grote doek in Amsterdam. En wij hosten samen met Netflix dit kerstige feestje met een hoop extra's!

Klaus vertelt het verhaal van Jesper, de slechtste student van de postacademie, die wordt gestationeerd op een eiland helemaal bovenaan de poolcirkel. Een eiland waar de lokale en altijd ruziënde bevolking nauwelijks woorden met elkaar wisselt, laat staan brieven. Jesper staat op het punt om het allemaal op te geven tot hij een bondgenoot vindt in de lokale juf Ava. En hij maakt kennis met Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed.

Bekijk hier de trailer!

De Nederlandse versie van de film is o.a. ingesproken door Frank Lammers, Henry van Loon en Birgit Schuurman. Klaus is een fijne familiefilm voor het hele gezin. De kwalitatief hoogstaande animatie is precies waar we bij Cinekid dol op zijn.

 

;