Home

Geef je op voor de Jeugdjury!

Bepaal welke film de Gouden Leeuw voor Beste Jeugdfilm verdient.

Ben jij niet uit de bioscoop te slaan en heb je Netflix al maanden uit? Mooi, want we zoeken filmfanaten van tussen de 12 en 14 jaar uit Amsterdam (e.o.) voor Cinekid's Jeugdjury!

Iedere herfstvakantie vindt in Amsterdam het Cinekid Festival plaats, dit jaar vindt het Cinekid Festival voor het eerst plaats in Pathé Amsterdam Noord. Hier worden onder andere de nieuwste jeugdfilms van over de hele wereld getoond. Na een spoedcursus jureren, ga jij met je groepje juryleden tijdens de festivalweek als echte VIP heel veel films kijken én de cast en crew van deze films de hemd van het lijf vragen. Nadat je de winnaar van Beste Jeugdfilm hebt geselecteerd, vindt de Cinekid Film & TV prijsuitreiking (online) plaats.

Praktisch

Geef je op voor vrijdag 24 september via [email protected]. Vergeet niet je volledige naam, geboortedatum, woonplaats en een korte motivatie mee te sturen.

Zorg dat je beschikbaar bent van 16 t/m 18 oktober om de films te zien. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagavond 21 oktober.

Vragen? Jurycoördinator Lois Richard [email protected] is altijd bereikbaar.

;