Nieuws

Vertrek directeur Floor van Spaendonck

Mark Termeer aangesteld als interim bestuurder.

De Raad van Toezicht van Cinekid en festivaldirecteur Floor van Spaendonck hebben besloten om de samenwerking te beëindigen. Een periode waaruit nieuwe samenwerkingsverbanden, internationale programmering en de extra inzet voor filmeducatie zijn voortgekomen. De Raad van Toezicht dankt Floor voor haar energie en inzet in de afgelopen periode en wenst haar veel succes in haar carrière. Van Spaendonck zal haar werk in de kunst en cultuur voortzetten.

De Raad van Toezicht gaat op zoek naar een nieuw bestuur dat past binnen de ambities van Cinekid. In de tussentijd zal Mark Termeer als interim bestuurder optreden. Mark brengt gedegen ervaring mee als directeur met een creatief en commercieel profiel en is resultaat- en mensgericht. Hij heeft ruime ervaring met de jongerenmarkt als directeur/uitgever van Young & Connected (van o.a. Kidsweek en 7Days) en heeft een groot netwerk binnen de mediasector, digitale sector, adverteerdersmark, en creatieve industrie. 

Het Cinekid-team, samen met Mark en de Raden van Toezicht en Advies hebben een grote slagkracht en netwerk en zijn optimaal gemotiveerd om Cinekid het succes te laten zijn dat Cinekid verdient. 

Namens de Raad van Toezicht,
Hedda Bruessing

;