Voor partners

Mijn bedrijf op het Cinekid Festival

Cinekid is jouw partner op het gebied van kwalitatieve kindermedia. Niet alleen bezoeken 65.000 kinderen en ouders ons festival tijdens de herfstvakantie, het is ook dé verzamelplaats voor internationale mediaprofessionals. Hieronder een greep uit de huidige Cinekid partnerships.

de Volkskrant
Bij trouwe partner de Volkskrant krijgt film altijd een prominente plek. Ieder jaar neemt een team van kritische recensenten ons programma onder de loep en praat de lezer bij over de parels. Volkskrant-lezers profiteren sinds jaar en dag van mooie kortingen bij Cinekid. 

BeamSystems
Wat is een mediafestival zonder beeldschermen? Cinekid bouwt al jaren op de expertise en kwalitatief hoogstaande apparatuur van BeamSystems. Dankzij deze partner verandert het MediaLab iedere keer weer in een magische kunstmediawereld.

Kidsweek
Al jaren belandt de Cinekid Programmakrant bij 65.000 gezinnen op de deurmat dankzij een intensieve samenwerking met Kidsweek. Wekelijks worden kinderen tussen 7 en 12 jaar via deze krant bijgepraat over het laatste nieuws uit Nederland en de wereld.

Ngage Media
Ngage Media vertoont al jaren de Cinekid-spot op schermen in stations, GVB-bussen en winkelcentra in verschillende steden door het land. In ruil hiervoor trakteren wij medewerkers en relaties van Ngage Media op een mooi dagje Cinekid.

Cinekid gelooft niet in kant-en-klare sponsorpakketten, maar creëert altijd een win-win situatie voor beide partijen door een activatie-voorstel op maat te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Jordy den Haan, Manager Partnerships.