Festival Amsterdam

Foto's Cinekid Festival 2018

Vrijdag 26 oktober 

Op de laatste dag van Cinekid konden kinderen meedoen aan de skippyballenrace van Tijd voor Avontuur, werden er castings gehouden en kon je bij Maarten van Idee Puree een exclusieve masterclass volgen. 's Avonds werden de felbegeerde Cinekid Leeuwen uitgereikt voor de beste films en tv-series.

Fotograaf:

Donderdag 25 oktober

De een na laatste dag, met een druk programma. Er werd een zombie grime workshop gegeven, meerdere bekende koppen van de app TikTok gaven een live show, de grote Mees Kees Kwis vond plaats en nog veel meer!

Fotograaf:

Woensdag 24 oktober

Zo veel leuke voorstellingen en masterclasses waren er woensdag. De honden van Puppy Patrol lieten hun acteerkunsten zien, er werd een 80 jaar oude film getoond op 35 mm, en de PUPquiz trok veel fanatiekelingen.

Fotograaf: 

Cinekid Media Awards

Op woensdag 24 oktober vonden de Media Awards plaats, waar de Gouden Leeuwen, Gouden Guppy en Gouden Kolibrie werden uitgereikt.

Fotograaf: Corinne de Korver

Dinsdag 23 oktober

Dinsdag was het een grote SpangaS-dag! Een paar acteurs uit de serie kwamen langs voor de masterclass Script schrijven. De verhalen die in de masterclass waren geschreven, werden later opgevoerd op het Cineplaza podium.

Fotograaf: 

Maandag 22 oktober

Maandag hebben we weer een hoop gelachen! Er werd luidkeels gezongen tijdens de katten karaoke, de film Invisible Sue had zijn wereldpremière en in het MediaLab werd van alles gemaakt.

Fotograaf: 

Zondag 21 oktober

De cast van Brugklas was op bezoek om een masterclass te geven en nieuwe afleveringen te tonen. Dat en nog veel meer gebeurde er op ons festival.

Fotografen: 

Zaterdag 20 oktober

De eerste echte dag van het Cinekid Festival, met de premiere van Zará en de magische kicksen en nog veel meer!

Fotograaf: Melle Meivogel

MediaLab

De foto's die tijdens het Cinekid Festival in het MediaLab zijn gemaakt.

Fotograaf: Max Kneefel

Woensdag 17 oktober

De grote opening van het Cinekid Festival 2018 met de nieuwe film GIPS

Fotograaf: Corinne de Korver