Winkelmandje
11
Kies datum en tijd
Actie

Stadspas

Kom naar Cinekid Festival met je stadspas!

Deze herfstvakantie barst Cinekid Festival weer los; het grootste én leukste mediafestival voor kinderen, met nieuwe films van over de hele wereld, nieuwe tv-series en documentaires én het MediaLab. Daar ontdek je de leukste games & apps, VR, digitale werken en workshops.
 
Met je Stadspas mag je onbeperkt voor 1 euro naar het MediaLab en een film- of serievoorstelling naar keuze. Klik hierboven op de knop "Bekijk programma" om je ticket(s) te kopen.

Wat te doen op Cinekid Festival?

Gratis op het festivalterrein
De hele herfstvakantie barst van de gratis activiteiten op het Cinekid festivalterrein! Zoals een meet & greets met bekende van film en series, optredens op het buitenterein, dansen, knutselen, voorlezen en nog veel meer. Klik hier om te zien wat er elke dag gratis te doen is op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord.

Games, workshops en VR in het MediaLab
Ga op avontuur in een wereld vol workshops, games, apps, VR en andere digitale werken in het MediaLab van Cinekid Festival! Het MediaLab in Pathé Amsterdam Noord is van 21 t/m 27 oktober elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Met je Stadspas koop je een kaartje voor €1 via de knop "Bekijk programma" bovenaan deze pagina of kom langs op het festivalterrein om een kaartje te kopen! 

Films & series
Op Cinekid Festival kijk je de allernieuwste films op het witte doek. Klik op "Bekijk programma" bovenaan deze pagina om je Stadspas-kaartje voor €1 te kopen of kom langs de kassa op het festivalterrein! 

Info

Geldig van: zaterdag 21 t/m vrijdag 27 oktober 2023

Stadspasprijs: 
Film: € 1 per persoon
MediaLab: € 1 per persoon
Film + MediaLab: € 2 per persoon
Deze actie is niet geldig voor de masterclasses.

Je mag dit jaar meerdere keren met je Stadspas naar Cinekid Festival.

Let op: De stadspaskorting is alleen geldig voor Pathé Amsterdam Noord. Neem altijd je stadspas mee, deze én je ticket worden gecontroleerd.