Festival

Cinekid Festivalbox

Beleef Cinekid Festival dit jaar voor het eerst bij je thuis met de Cinekid Festivalbox. Deze box zit bomvol met workshops, gadgets en snacks en geeft je daarnaast ook toegang tot hét Online Cinekid Festival!

Bestel kaartenBestel

Film
Cinekid Festivalbox

Dit jaar beleef je Cinekid Festival niet alleen in theaters door het hele land, maar ook bij je thuis! We hebben dit jaar de Cinekid Festivalbox. De box zit bomvol leuke workshops en opdrachten, waarmee je zelf aan de slag kunt. Bouw bijvoorbeeld je eigen filmprojector, maak een caleidoscoop, schmink jezelf of je zus of broertje, en maak je eigen animaties. Ook vind je gadgets, popcorn en een voucher voor Cinekid Play in de box. Bestel ‘m dus snel en ontvang het festival thuis én online voor slechts 25 euro! 

Let op: Klik na je bestelling op de link in je bevestigingsmail om je adresgegevens door te geven! De eerste Festivalboxen worden vlak voor de start van het festival bezorgd (rond 16 oktober). Tijdens het festival worden ze 2 tot 3 werkdagen na het doorgeven van je adresgegevens bezorgd. 

Deze box wordt gemaakt in limited edition, dus op=op!

Productieland(en)
Nederland
Lengte
720 min
;