Shopping cart
11
Pick date and time
For parents

Cinekid Play

Op Cinekid Play ontdek je de mooiste en origineelste korte films, games, tutorials en workshops. Met een gratis account bouw je eigen avatar, kijk grappige korte films, volg een tutorial ‘leren acteren’ met de cast van Mees Kees of maak je eigen stop-motion filmpje of tover tijgers tevoorschijn in je kamer.

Probeer het nu!
Ga naar Cinekid Play

Voor kinderen die opgroeien in deze tijd zijn telefoons, tablets en computers de normaalste zaak van de wereld. Maar voor ouders is de zoektocht naar goede apps, games en films en het vinden van een balans tussen ‘online’ en ‘offline’ soms moeilijk. En als je kind dan online mag, wat en waar ga je dan kijken? De met zorg geselecteerde films, workshops en games/apps van Cinekid Play zijn hierbij een uitkomst!

Kwaliteit

Alle content op Cinekid Play is getest op kwaliteit, speelbaarheid en veiligheid. De lijst met korte films, workshops en games wordt maandelijks aangevuld en opgefrist. Zo heb je niet alleen toegang tot de meest geschikte aanbod voor je kind, maar komt er ook nog eens iedere keer iets nieuws bij!

Dit klinkt leuk!
Naar Cinekid Play