Shopping cart
11
Pick date and time
Home

Cinekid maakt landelijk filmprogramma bekend!

Het landelijke filmprogramma voor Cinekid Festival 2023 is bekend.

Cinekid Festival vindt plaats tijdens de herfstvakantie van 15 t/m 29 oktober in meer dan dertig filmtheaters door heel Nederland. Bekijk hieronder het filmprogramma van Cinekid landelijk. 

Saïd & Anna

Serie, 8 afleveringen
Leeftijd: 4+
Taal: Nederlands, Vlaams 

Saïd en Anna zijn beste vrienden. Elke dag zijn ze te vinden in de Repairshop van Saïd’s ouders. Daar worden kapotte spullen met goed gereedschap gerepareerd en krijgen ze een tweede leven. Ondertussen kampen de twee kinderen met hun eigen problemen, die ze op hun eigen, creatieve manier weten op te lossen.

 

Klara’s gekke treinavontuur

Speelfilm
Leeftijd: 6+
Taal: Nederlands gesproken

De boerderij van Klara is in de problemen omdat er niets wil groeien. Gelukkig heeft Albert het Varken een nanozaadje uitgevonden. Hij gaat dat laten zien op zijn speciale high tech laboratorium trein, maar op de reis wordt het zaadje gestolen. Klara en Gavin gaan samen met detective Agatha Chichester achter de dief aan.

 

Dancing Queen

Speelfilm
Leeftijd: 8+
Taal: Deens, Nederlands ingesproken of ondertiteld

Wat doe je als je een buitenbeentje bent? Nerdy tiener Mina wil er op school graag bij horen. Maar nog liever wil ze indruk maken op haar idool: hiphop-danser E.D. Win. Dus geeft ze zich op voor een door hem georganiseerde danswedstrijd, ook al kan ze niet dansen. Dapper en met steun van haar oma doet ze haar eigen ding.

 

Zeevonk

Speelfilm
Leeftijd: 10+
Taal: Vlaams, Nederlands ondertiteld

Lena is elf als ze plotseling haar vader verliest; hij verongelukt tijdens het vissen op zee. Lena wordt kwaad als sommige mensen zeggen dat haar vader onvoorzichtig was. Ze gelooft dat een geheimzinnig zeemonster het schip liet omslaan. Vechtend met haar verdriet gebruikt ze al haar fantasie en moed om dat monster te vinden in dit ontroerende avontuur. 

 

;