Shopping cart
11
Pick date and time
Home

Cinekid bij de Lanter & Fantermiddagen

Kijk deze kerstvakantie de futuristische film Robotbroer gratis in Podium Mozaïek en doe aansluitend mee met de workshop Spring in de film!

Alle kinderen, groot en klein, kunnen meedoen met Lanter & Fanter op avontuur in Podium Mozaïek tijdens de Lanter & Fantermiddagen.  Met Cinekid kijk je hier gratis naar de futuristische film Robotbroer én kun je de bijpassende workshop doen waarmee je zelf de wereld van de film binnenstapt! 

Filmvertoning: Robotbroer

  • Wanneer: 5 januari om 15:00 uur, 8 januari om 12:30 en 16:00 uur
  • Waar: Podium Mozaïek
  • Kosten: gratis

Deze film speelt zich af in een utopische hightech-toekomst en helpt je het leven op aarde opnieuw voor te stellen: de klimaatcrisis is opgelost, mensen leven in harmonie met de natuur en robots werken als persoonlijke assistenten.

Meer informatie 

Workshop: Spring in de film

  • Wanneer: 8 januari om 14:00 uur, na de film
  • Waar: Podium Mozaïek
  • Kosten: gratis

Betreed de wereld van green screen en zie jezelf terug in de film Robotbroer

Bij deze workshop leer je hoe je met een green screen kan werken. Na een korte uitleg over deze bekende filmtechniek (hoe werkt een green screen en waarvoor kun je het gebruiken?) wordt de techniek getest met een filmfragment en stap je als het ware de film in. Zo kan je bijvoorbeeld meedansen op de dansvloer met de robots in de film Robotbroer. De keuze is dan aan jou: word jij een ouderwetse robot die heel houterig danst of ben je een supernieuwe robot die al veel soepeler beweegt? Of misschien vlieg je boven iedereen uit?

Meer informatie

;