Shopping cart
11
Pick date and time
Home

Cinekid tv-gids

Welke kinderfilms zijn binnenkort op televisie te zien? Met deze lijst ben je altijd op de hoogte van het beste filmaanbod op televisie!

 • Sila de Slagersdochter - Leeftijd: alle leeftijden
  zondag 26 maart om 10:50 op NPO 3/Zappbios

Sila is elf jaar oud. Ze houdt erg van dieren en besluit daarom geen vlees meer te eten. Maar Sila's vader is een Turkse slager. Als haar vader een schaap in huis haalt om het te slachten is het tijd voor actie; Sila besluit het schaap te bevrijden.

 • Mijn vader is een saucisse - Leeftijd: alle leeftijden
  zondag 26 maart om 15:30 op NPO 3/Zappbios

Zoë's vader komt thuis met een onverwacht bericht: hij heeft zijn prima baan bij de bank opgezegd en wil acteur worden. Het gevolg: crisis in het gezin en ruzie met zijn ambitieuze vrouw. Is hij soms gek geworden? Alleen buitenbeentje Zoë, zijn nieuwsgierige jongste dochter, gaat hem helpen. Komedie vol vaart over het vinden van je eigen weg.

 • Munya in mij - Leeftijd: 6+
  zondag 2 april om 10:50 op NPO 3/Zappbios

Munya probeert op haar dagelijkse route naar de Turkse supermarkt tevergeefs het bankje met pesters te ontwijken. En dan heeft ze ook nog eens een moeder die het haar niet makkelijk maakt. Tot ze zich op een dag beseft dat ze zich niet moet verbergen. Ze moet zich juist laten zien...

 • De wilde heks - Leeftijd: 9+
  zaterdag 2 april om 15:30 op NPO 3/Zappbios

Clara is een gewoon meisje, tot ze gekrabd wordt door een zwarte kat. Ineens kan ze communiceren met het dier en dan blijkt ook nog eens dat ze uit een heksenfamilie komt. Clara’s bloed kan de machtige, maar slechte heks Bravita Bloodyoung bevrijden, maar dat moet natuurlijk uit alle macht voorkomen worden.

 • Shaun het schaap: de film - Leeftijd: alle leeftijden
  zaterdag 8 april om 15:30 op NPO 3/Zappbios

Shaun het schaap vertrekt naar de stad om zijn boer terug te vinden die zijn geheugen kwijt is geraakt. Maar er is één groot probleem: Shaun wordt achterna gezeten door een gemene dierenvanger. Een avonturenfilm waarin een hoop te grinniken valt.

 • Superworm - Leeftijd: alle leeftijden
  zondag 9 april om 07:45 op NPO 3/Zappbios

Superworm is super-lang en super-sterk en hij redt altijd alles en iedereen. Maar wie redt Superworm wanneer hij gevangengenomen wordt door de gemene Tijn Toverhagedis? 

 • Rijk - Leeftijd: 9+
  zondag 9 april om 10:50 op NPO 3/Zappbios

Wanneer Vedat en Niels een heleboel geld op straat vinden, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Wat betekent het voor de vrienden om rijk te zijn?

 • Ja zuster, nee zuster - Leeftijd: alle leeftijden
  maandag 10 april om 15:30 op NPO 3/Zappbios

Het rusthuis van zuster Klivia biedt onderdak aan vier unieke bewoners. Samen zorgen deze bewoners voor de nodige overlast voor verzuurde buurman Barend Boordevol. Hij probeert alles om de zuster en de bewoners eruit te krijgen.

 • Romaissa - de superheld uit Rotterdam - Leeftijd: 9+
  woensdag 12 april om 15:30 op NPO 3/Zappbios

De fantasierijke Romaissa (12) uit Rotterdam heeft een moeizame relatie met haar moeder sinds haar vader is overleden. Als ze ontdekt dat een projectontwikkelaar hun flat gaat slopen, heeft ze iedereen in de flat nodig om hun thuis van de ondergang te redden.

 • De kidnappers - Leeftijd: 9+
  zaterdag 15 april om 15:30 op NPO 3/Zappbios

Misdaad loont in deze brutale gangsterkomedie over Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram, die samen met hun oom Georg een schatrijk ventje kidnappen omdat ze dringend geld nodig hebben. Het eenzame jongetje geniet enorm van het vrolijke kidnap-partijtje, maar dan gooit zijn onbetrouwbare butler roet in het eten.

 • Koningsdag - Leeftijd: alle leeftijden
  zondag 23 april om 10:50 op NPO 3/Zappbios

Op een bruisende vrijmarkt verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen van zijn vader. De dag begint feestelijk, maar als het volkszangertje Kelvin en zijn dreigende vader arriveren, slaat de sfeer plotseling om. Tussen Younes en Kelvin ontstaat een stille strijd, die ze niet alleen met elkaar voeren, maar ook met hun dominante vaders. Terwijl de dag in het Amsterdamse park verstrijkt ontdekken de twee jongens, die aanvankelijk zo verschillend leken, dat ze eigenlijk lotgenoten zijn.

 • Misfit 2 - Leeftijd: alle leeftijden
  woensdag 26 april om 15:30 op NPO 3/Zappbios

De Misfit-squad is terug! Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

;