Shopping cart
11
Pick date and time
Home

Cinekid werkt samen met Zuidoost Leest!

Cinekid en Zuidoost Leest! slaan de handen ineen om het leesplezier van leerlingen te stimuleren!

Op 21 oktober was de publieke aftrap van ZO=Zuidoost Leest! op Cinekid Festival! Bij deze feestelijke opening werd de gloednieuwe animatieserie De avonturen van Anansi de spin van het team van Iven Cudogham vertoond in het Bijlmer Parktheater. Later dit jaar ontvangen alle scholen het prachtige lesmateriaal dat bij de prentenboeken en animatiereeks hoort.

Taal is de sleutel tot een succesvolle schoolcarrière en tot maatschappelijke participatie. Dat geldt voor kinderen en voor hun ouders en verzorgers. Woordenschat en lezen zijn belangrijk voor plezier en succes op school. Met activiteiten waar visuele verhalen, luisterverhalen en leesverhalen samenkomen, draagt Cinekid daarom samen met haar partners in Zuidoost bij aan Zuidoost Leest! Dit initiatief is onderdeel van het Masterplan om Zuidoost leefbaarder en veiliger te maken en meer kansen te creëren voor jongeren. 

Benieuwd naar alle andere activiteiten van Cinekid en Zuidoost Leest! ? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of houd onze website of social media in de gaten! 

;