Home

Dit zijn dé seriepremières van Cinekid Festival 2021

Het programma van Cinekid Festival staat weer boordevol (wereld)premières die je niet mag missen! We zetten de series die jij hier voor het eerst kan zien op een rij.

De avonturen van Anansi de spin | 4+

In West-Afrika, Suriname en het Caribisch gebied kent bijna iedereen de spin Anansi, maar in Nederland nog niet. Hartstikke zonde, want het is een bijzonder beest. In deze animatieserie leer je hem alsnog kennen. Elke aflevering vertelt een sprookje over Anansi, die zijn tegenstanders iedere keer weer te slim af is.

Te zien in Pathé Noord Amsterdam, LantarenVenster Rotterdam, De Schuur Haarlem, Concordia Enschede, Forum Groningen, MIMIK Deventer, Filmhuis Alkmaar, Chassé Cinema Breda, Lux Nijmegen.
Klik hier voor data, tijden & tickets

De avonturen van Pim & Pom in het museum | 3+

In deze kleurrijke serie duiken Pim en Pom in de kunst. Elke aflevering komen ze in een ander beroemd Nederlands kunstwerk terecht. Ze schaatsen in het schilderij Winterlandschap met schaatsers van Hendrick Avercamp. Ze worden vies in het werk Moedertaak van Pieter de Hooch en ze spelen verstoppertje in het beroemde schilderij Korenveld met kraaien van Vincent van Gogh.  

Woensdag 20 oktober | 13.30 | Pathé Amsterdam Noord
Koop je kaartjes hier

;