Home

Nieuwe Nederlands-Vlaamse kerstfilm op Netflix!

Pak de popcorn er maar bij en plof op de bank met de hele familie, want vanaf 7 december kun je op Netflix de nieuwe kerstfilm De Familie Claus zien!

Jules Claus is een jongen die niet houdt van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar op kerstavond, wil hij er niets meer mee te maken hebben. Zijn moeder moet werken tijdens de kerstdagen en daarom moet hij de vakantie doorbrengen in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. In de winkel vindt hij een magische sneeuwbol waarmee hij op meerdere plekken in de wereld terecht kan komen. Tijdens zijn avonturen wordt hem duidelijk dat zijn opa Noël niet alleen de eigenaar is van een speelgoedwinkel, maar ook de echte Kerstman is. De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten en als zijn grootvader zijn been breekt, moet hij helpen om de familietraditie voort te zetten. Het verandert heel zijn kijk op de wereld, en meer en meer wordt ook hij betoverd door de kerstsfeer.

De familiefilm met in de hoofdrollen Bracha van Doesburgh, Jan Decleir en in de hoofdrol Mo Bakker is sinds maandag 7 december te zien op Netflix.

;