Home

Zo word je stemacteur

Ook animatiefiguren hebben genoeg te vertellen. Maar dan moet iemand ze wel een stem geven! Dat is precies wat stemacteurs doen. Neem een kijkje achter de schermen bij Disney Channel en ontdek hoe je stemacteur kunt worden.

ZOMBIES 2 tutorial op Cinekid Play

In deze tutorial leer je van Gioia, Franky en Anneke hoe het inspreken van films werkt. Neem een kijkje achter de schermen bij Disney Channel, en leer hoe je zélf een film kunt inspreken. Hoe praat, lach, schreeuw en brul je als de karakters uit een film als ZOMBIES 2? Ga naar de tutorial op Cinekid Play en leer het zelf!

Maak je eigen ZOMBIES 2 popcornhouder
Download hieronder het werkblad om je eigen ZOMBIES 2 popcornhouder te maken, helemaal in stijl. Vul met popcorn en genieten maar. Veel plezier met kijken naar de tutorial!

Download hier het werkblad van de ZOMBIES 2 popcornhouder

Het vervolg van de ZOMBIES reeks gaat verder op Seabrook High, waar Zed en Addison na een baanbrekend semester zowel hun school als de gemeenschap naar eenheid blijven sturen. Maar de komst van een nieuwe groep buitenstaanders - mysterieuze weerwolven - dreigt de hervonden vrede op te schudden en veroorzaakt een breuk in de ontluikende romance van Zed en Addison. De première zie je op vrijdag 30 oktober om 19:00 uur op Disney Channel.

;